Tule tööta Bondoras!

Bondora uudised

Kas otsid uut ja põnevat karjäärivõimalust? Vajame oma superkangelaste seltskonda tehnilist värbajat ja insenerimeeskondade juhte. Kui Sul paneb silmad särama mõte ühinemisest hüppelises kasvufaasis ettevõttega, mis aitab inimestel paremat finantstulevikku luua, siis just Sind me otsime.

Sellest võib saada Sinu töölaud 🤩
Sellest võib saada Sinu töölaud 🤩

Keda me otsime:

Tehnilist värbajat ja insenerimeeskondade juhte (.NET)

Tehniline värbaja – kui oskad talenti juba kaugelt märgata, otsime just Sind!

Vajame tegusat, „Teeme ära!“ mõtlemisega meeskonnamängijat maailma parimate tehnokrattide leidmiseks. Sul peaks olema vähemalt kolm aastat kogemust tehnoloogia ja toote valdkonnas ning oskused viia läbi värbamisprotsessi nullist lõpuni. Väga hea otsustus- ja iseseisev töövõime on samuti olulised. Lisaks läheb vaja suurepärast kirjalikku ja suulist inglise keelt ning märkimisväärset oskust pöörata tähelepanu detailidele.

Sinu vastutada on:

  • andekate, vajalike oskustega ning kultuuriliselt sobivate inimeste leidmine hoolimata kandidaadi enesemüügioskustest;
  • erinevate intervjueerimis- ja valikumeetodite mõistmine, kasutamine ja vaheldamine parimate kandidaatide leidmiseks;
  • olulise info jagamine värbamisjuhiga, et teha läbimõeldud töölevõtmisotsus;
  • kandidaatide kogemuse kvaliteedi hindamine;
  • erinevate näitajate ja andmeanalüüsi põhjal värbamisprotsesside optimeerimine.

Kandideeri tehniliseks värbajaks siin.

Insenerimeeskonna juht – kui oled kogemuste ja kõrge tööeetikaga juht, kandideeri kohe!

Vajame inimest, kes oskaks keerulised asjad lihtsaks teha ning kirjutada kergesti hallatavat koodi. Tahame pakkuda oma kasutajatele parimat kogemust ning ootame ka Sinult kasutajakeskset lähenemist.

Otsime meeskonnamängijaid, kes on uudishimulikud ja teotahtelised, soovivad õppida ning saada aina paremaks selles, mida teevad ja oskavad. Kui soovid aidata inimestel paremaid finantsotsuseid teha ja helgemat tulevikku luua, on kandideerimine õige valik.

Peaksid kindlasti oskama väga hästi inglise keelt nii kirjas kui kõnes.

Võid töötada Tallinnas või Tartus, kuid oleme avatud ka kaugtöö võimalustele.

Kandideeri insenerimeeskonna juhiks siin.

Bondorast

Bondora pakub finantsteenuseid pea miljonile kliendile üle Euroopa. Pakkudes paremaid teenuseid aitame neil saavutada finantseesmärke ning elada paremat elu. Teeme seda kolme tootekategooria kaudu:

Praegu on meie tähtsaim eesmärk jõuda 2023. aasta lõpuks ühe miljoni õnneliku kliendini ning saavutada 100 miljoni eurone käive. Sellepärast vajamegi Sind!

Milliseid hüvesid Bondora pakub?

Tahame, et meie töötajad tunneksid end hästi ja oleksid rõõmsad, seega pakume nii mõndagi.

Bondoras on töö ja eraelu tasakaal oluline. Võid arvestada heldelt pakutavate puhkusepäevadega, lõbusate tiimiürituste ja turu parima palgaga. Samuti meeldivad meile lemmikloomad ja need võib kontorisse alati kaasa võtta.

Palkame tõeliselt andekaid inimesi, seega võid arvestada, et töötad koos tegijatega. Praegu on meid pisut üle saja, neist 40 seotud tehnoloogia- ja insenerirollidega.

Bondoras laiendad oma silmaringi ning paned aluse millelegi tähendusrikkale. Kui see väljakutse pakub Sulle huvi ning oled valmis seda vastu võtma, ootame Sind endi sekka. Kandideeri juba täna!

Tahad rohkem teada? Mine group.bondora/careers lehele ja kandideeri.