Tulemas on uus kutsepõhine investeerimistoode. Millega me veebruaris tegelesime?

Bondora uudised

Veebruaris oli meie peamine fookus klienditoega seotud protessidel – nende automatiseerimine investorite tarbeks ja nähtavaks muutmine kasutajaliideses. Nii anname investoritele rohkem kontrolli ja säästame nende aega.

1) Aruandlus, statistika ja rahavood

Kuigi see pole olnud kõikide kasutajate probleem, oleme saanud viimastel kuudel mõningat tagasisidet selle kohta, et mõned päringud investorikontol ei jooksnud lõpuni või olid lihtsalt liiga aeglased. Oleme nüüd parandanud aruandluse, statistika- ja rahavoolehti, et tagada nende palju kiirem laadimine.

2) Klienditoega seotud päringud

Suureneva investoribaasi ja klienditoe päringute kasvu tõttu töötame praegu selle kallal, et muuta tavalisemate muudatuste tegemine sinu kontol lihtsamaks ja kiiremaks. Selliste muudatuste hulka kuuluvad:

  • Kontakttelefoni muutmine
  • Aadressiandmete muutmine
  • Mitme konto olemasolu lubamine, kuhu väljamakseid teha
  • Oma konto sulgemine/kustutamine ilma meiega ühendust võtmata
  • Täiustame isikutuvastusprotsessi nii, et sa ei pea lõpliku kinnituse saamiseks enam meiega ühendust võtma

Tänu neile muudatustele saavad meie investorid ise viia lõpule tihti ajakulukaks muutuvaid tegevusi. Üldiselt vähendab see meieni jõudvate päringute arvu ning tänu sellele saame tegeleda klientidega, kes vajavad oma investeeringutega rohkem abi.

3) Uus ja eksklusiivne kutsepõhine investeerimistoode

Täpsem info tuleb peagi …

4) Jätkuvalt töös …

Bondora still in progress

Eelmistes postitustes andsime teada, et me töötame selle kallal, et sinu kontole määratud võlamenetlustasud jaguneksid õiglaselt. Ka hetkel on jagunemine võrdne, aga see võrdsus saavutatakse vaid mitme makse puhul (arvestades, kui “ebaõiglane” oli eelmine makse, korrigeerime makset järgmisel korral kliendil, kes sai tagasi rohkem või vähem raha). Pärast seda, kui me oleme täiustused lõpuni viinud, kõrvaldatakse maksetes sellised kõikumised. Tulevase rahavoo ennustamise tööriista täpsuse parendamiseks suurendame me koefitsientide täpsust ja eraldame ennustuste puhul tähtaja ületanud laenud aktiivsetest laenudest.

Teeme endiselt mõlema täiustuse kallal tööd ja anname sulle edusammudest teada järgmisel kuul.