Uus klienditoe leht, uus kontor, Bondora BMW ja muu – september oli hea kuu!

Bondora uudised

Sügise esimene kuu tõi palju häid uudiseid. Saime valmis video vastremonditud kontorist, tutvusime Bondora BMW võitjaga ning avalikustasime uue klienditoe lehe kuues keeles. Aastaaja vahetumisega koges ka Bondora häid muutusi. Vaatame septembrikuu helgemaid hetki.

Klienditoe leht kuues keeles

Klienditeeninduses tahame pakkuda ainult parimat. Seetõttu lõime teie küsimustele vastamiseks täiesti uue veebilehe, kust leiad vastused oma küsimustele vaid hetkega. Mis kõige parem? See on olemas inglise, saksa, hispaania, itaalia, portugali ja eesti keeles. Küsi, millises keeles soovid.

Uus klienditoe leht

Mine lihtsalt support.bondora.com lehele, trüki küsimus sisse ja leiadki vastused! Kusjuures kiiremini, kui jõuad öelda korduma kippuvad küsimused.

Investeeri ja sõida kampaania võitja sai auhinna kätte

Aasta esimeses pooles tõmbasime käima Investeeri ja sõida kampaania. Simon K oli see õnnelik investor, kes viimase BMW 330i xDrive M Sport auto võitjaks osutus. Ta ei suutnud oma kõrvu uskuda!

Simon K ja tema erakordne Bondora BMW
Simon K ja tema erakordne Bondora BMW.

Sõitsime kaasa, et näha tema reaktsiooni, kui esimest korda uut BMW-d näeb. Sellest loe lähemalt siit.

Virtuaalne kontorituur

Kas mäletad seda väikest eelvaadet meie kontorile, mille avaldasime juulis? Nüüd on see kõik lõpuks valmis ja veelgi lahedam, kui oskasime ette kujutada. Videos näed kõike seda, mis teeb Bondora uue kontori nii toredaks.

Mida Sa veel ootad? Video leiad siit:

Hakka ka meie YouTube’i kanali jälgijaks, nii oled edaspidi esimeste seas, kes selliseid videosid näevad!

Meie teine Bondora superstaar on …

Bondora superstaarina tutvustasime sel korral oma arendusmeeskonna juhti Kaarel Sooni. Ta rääkis lähemalt oma ametist, sellest, mis talle Bondoras töötamise juures meeldib, jagas lõbusat lugu sellest, kuidas elukaaslane ta investeerimise juurde juhatas ning ka muid huvitavaid fakte enda kohta. Loe Bondora arendusmeeskonna juhi kohta lähemalt siit.

Keskendume jätkusuutlikkusele

9. septembril kehtestasime Go & Grow’ sissemaksetele 1000-eurose limiidi. Seda selleks, et tagada platvormi stabiilsus nii praeguste kui tulevaste investorite jaoks, kes Go & Grow’ kaudu investeerida soovivad. Kuna maailmamajandus on hetkel väga ebakindlas seisus, eelistame eksponentsiaalsele kasvule jätkusuutlikku. Kui Sul on Go & Grow’ makselimiidi kohta küsimusi, leiad vastused kiirelt meie uuel klienditoe lehel siin.

Selle kuu külalisblogija oli Ariana Nunes

Portugali hinnatud YouTube’i sisulooja Ariana Nunes jagas meiega oma Bondora lugu ning rääkis, kuidas see on teda investeerimisteekonnal mõjutanud. Loe külalisautori artiklist lähemalt, milline on Ariana kogemus finantsvaldkonnas, ühisrahastuses, sisuloomises, jne.

Need olidki septembri tähtsamad uudised! Jälgi meid ka Instagramis ja ole alati Bondora eluga kursis.