Uus rekord – aprillis rohkem kui 10 miljoni eest laene!

Statistika ja andmed

Go & Grow’ on liidripositsioonil! Pärast kerget langust aasta algul olid Go & Grow’ investeeringud aprillis taas tõusuteel ja saavutasid uue tipu, nagu ka investeeringute kogusumma. Aprillis väljastati Bondoras 10 867 175 € eest laene, mis on 11,7% rohkem kui möödunud kuu rekord.

Nii Portfolio Pro kui ka Portfellihalduri investeeringud vähenesid ja sama juhtus ka API-ga. Kuid Go & Grow’ käis võiduteed ning aprilli investeeringute summa oli 6 893 060 €, mis on 2 129 552 € ehk 44,7% rohkem.

April funding stats

Go & Grow võtab võimust

Go & Grow’ osakaal langes märtsis 49% pealt 45% peale, kuid on nüüd taas teistest Bondora investeerimisvõimalustest ette rebinud. Go & Grow’ investeeringute osakaal aprillis oli 63% ehk enamus. Suurem osa sellest tulemusest on tulnud Portfellihalduri arvelt, mille osakaal vähenes 24%-lt 14%-le. Kerget langust koges ka Portfolio Pro, mille osakaal kukkus 26% pealt 22% peale, API investeeringud jäid 1% (ümardatult) ringi.

Funding stats March
Funding stats April 2019

Investorid purustavad rekordeid

10 miljoni piiri ületamine on märk Bondora investeerimisvõimaluste kvaliteedist ja mitmekülgsusest. Investorid, kes tunnevad ühisrahastusvaldkonda ja usuvad oma võimesse valida õiged investeerimisstrateegiad kasutasid investeerimiseks Portfellihaldurit ja Portfolio Pro’d.

Sellegipoolest on just Go & Grow’ see, mis investoreid kõige enam köidab. Stabiilse ja arvestatava tootlusega* Go & Grow muudab investeerimise lihtsaks ja pakub investoritele automatiseeritud investeerimisvõimalust ühisrahastuse laenuturul.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga