Varane lind leiab ikka tera! 🐦 Teie ees on meie 24. superkangelane – Emilia

Bondora uudised

Meie turundustulemuste meeskonna liige Emilia hoolitseb selle eest, et meie Facebooki reklaamid on võimalikult tõhusad ja kõik põnevad uudised Bondora kohta jõuavad õigete inimesteni. Ta on meie Facebooki reklaamide spetsialist, varajane ärkaja ja 24. superkangelane ! Loe edasi, et Emiliat paremini tundma õppida.

Emilia elu moto on järgmine: "Vältides ebaõnnestumisi, väldid edusamme. See on täiesti loomulik (ja vältimatu), kui sa ei ole millestki teadlik ja miski ebaõnnestub. Mina usun, et me kõik õpime rohkem oma läbikukkumistest kui saavutustest." "
Emilia elu moto on järgmine: “Vältides ebaõnnestumisi, väldid edusamme. See on täiesti loomulik (ja vältimatu), kui sa ei ole millestki teadlik ja miski ebaõnnestub. Mina usun, et me kõik õpime rohkem oma läbikukkumistest kui saavutustest.” “

Bondora superkangelane #24 – Emilia Di Caro

👩 Bondoras alates: jaanuar 2022

💻 Amet: Facebooki reklaamide spetsialist

📈 Meeskond: turundustulemused

Minu teekond Bondoras algas 2022. aasta alguses, kui mul tekkis võimalus võtta vastu see uus väljakutse. Olen pärit Argentinast, kuid kolisin 2019. aastal Hispaaniasse ja olen sellest ajast saadik töötanud finantstehnoloogia maailmas. Kui mul tekkis võimalus liituda Bondoraga, haarasin sellest mõlema käega kinni, sest mulle meeldib töötada finantstehnoloogia valdkonnas, reisida ja õppida tundma võõraid kultuure. Siiamaani on mulle Tallinn ja siinsed inimesed väga meeldinud.

Emilia tavaline päev ei olegi nii tavaline…

Huvitav fakt on see, et erinevalt enamikust bondorakatest ei meeldi mulle kohv ega muud soojad joogid ja hommikuti ma ei söö, nii et minu hommikud on selle poolest üpriski igavad. 😬 Alustan oma päeva sellega, et uuendan oma tööülesandeid ja planeerin varajasi koosolekuid. Seejärel peame meeskonnaga igapäevase püstijalakoosoleku, kus koostame päevaplaani ja jagame teistega mõtteid seoses oma tegevusega. Järgin oma Asana tahvlil selleks päevaks ja nädalaks seatud prioriteete, suheldes teiste meeskonnaliikmetega Slacki kaudu.

Mis on Sinu töö juures kõige parem?

Tore on olla osa projektist, mis areneb üha edasi. See on imeline tunne, kui saad aidata ja oled kursis Bondora laienemisega, et aidata veelgi rohkemaid inimesi. Lisaks võin öelda, et mind ümbritsevad meeskonnakaaslased, kes on oma ala eksperdid ja kelle toel saab minust iga päevaga üha parem spetsialist.

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

Lihtsus. Mulle meeldib, kui asjad on sirgjoonelised ja selged ning saavutan samas oma eesmärgid.

Mis on Sinu kummaline, kuid kasulik anne?

Minu mälu. Võin tsiteerida terveid dialooge mitmesugustest filmidest ja telesaadetest. See ei ole kuigi kasulik, kuid see on hämmastav, kui palju teavet minu aju suudab talletada 🤣

Kui saaksid uuesti ülikooli minna, mis eriala siis valiksid?

Filmikunsti. See ei ole kuidagi seotud sellega, milliseks minu elu on kujunenud, kuid ma armastan filme, teatrikunsti ja kõike, mis on seotud filmimaailmaga.

Emilia raamatusoovitus:

Robin Sharma “Kella 5 klubi”.

Mis on Sinu parim investeerimisnõuanne?

Alusta investeerimist noorelt ja õpi oma rahaasju korraldama. Rohkem vaba raha kulutamiseks võib tunduda ahvatlevana, kuid hiljem oled tänulik, et investeerisid oma tulevikku. Turundusvaldkonna inimesena soovitan proovida Go & Grow’d, et hõlpsasti internetis investeerida 😀

Lähme isiklikumaks!

Mida soovitaksid nooremale iseendale?

Muretse asjade pärast vähem. Väikesed inimesed, väikesed probleemid.

Kas ananassil on asja pitsa peale?

Muidugi. Ma armastan magusa ja soolase toidu kombinatsioone, nii et kaitsen agaralt puuviljade kasutamist toidus.

Lemmik telesaade?

“Sõbrad”. See ajab mind ikka veel naerma nagu kümme aastat tagasi.

Millist telefoniäppi kasutad kõige rohkem?

Spotify’d ja WhatsAppi. Armastan muusikat, nii et olen pidevalt Spotify’s, kuid WhatsAppi kasutan üpris sageli, et võtta ühendust oma perekonna ja sõpradega Argentinas.

Mitu korda Sa hommikul äratuskella edasi lükkad või tõused kohe üles?

Mitte kordagi. Ärkan tavaliselt enne äratuskella, kuid kui seda ei juhtu, tõusen kella peale kohe.

Mida tahaksid teha, kuid kardad?

Võtta mootorrattaga ette pikki reise. Mulle meeldivad automatkad ja mootorrattad, kuid kardan ikka veel neid omavahel ühendada.

Ja lõpetuseks – mida meeldib Sulle vabal ajal teha?

Mulle meeldib sõpradega aega veeta. Samuti meeldib mulle väga F1, nii et pühapäevad on alati täiesti pühad, kui toimub ralli.

Ongi kõik! Emilia on järjekordne kirglik ja motiveeritud bondorakas ning oleme uhked, et ta kuulub meie meeskonda. Kui Sina tahaksid saada Bondora järgmiseks superkangelaseks🦸‍♀️, mine meie tööpakkumiste lehele, et tutvuda vabade töökohtadega. Ühine meiega taas järgmisel kuul, et kohtuda Bondora 25. superkangelasega!

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.