Veebruari kõige populaarsem investeerimisviis? Loe siit

Statistika ja andmed

Jaanuariga võrreldes investeerimine Bondora laenudesse langes. Kokku investeeriti 7 136 630 eurot, mis on 21,9% vähem kui möödunud kuu 9 136 675 eurot.

See langus on ootuspärane, arvestades seda, kuidas möödunud aasta lõpus purustati järjest mitu rekordit. Kokkuvõttes on investeeringute summa veebruaris siiski suurem kui tavaliselt, kui välja arvata 2018. aasta viimased kolm kuud.

Funding by product data - February 2019

Mitmekülgsemad investeerimisportfellid

Go & Grow‘ osakaal vähenes taas, kuna investeerimiseks valiti teisi tooteid. Veebruaris investeeriti Go & Grow’ kaudu 45%, jaanuaris 49%. Selle arvelt kasvasid Portfolio Pro investeeringud 22%-lt 25%-le ja Portfellihalduri omad 1% võrra 29% peale. API-investeeringute osakaal püsis oma tavalise 1% juures.

Funding by product pie chart - February 2019

Bondora investorite areng

Järjekordselt kasvanud Portfolio Pro ja Portfellihalduri investeeringud näitavad, et Bondora investorid tunnevad end kindlamalt. Nende teadmised on kasvanud, samuti arusaamine ühisrahastusest ning otsitakse isikupärasemaid investeerimisvõimalusi.

Uued Bondora investorid eelistavad Go & Grow’d, mis on parim automaatne investeerimismeetod ja pakub samal ajal ka arvestatavat tootlust*. Aja möödudes pöörduvad nad aga teiste Bondora toodete poole, mis tähendab, et Go & Grow on suurepärane stardiplatvorm.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.