Enim küsitud investeerimisküsimused 2019. a oktoobris – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle rohkem kui kuus aastat tagasi aastal 2013, kui siin töötas vähem kui kümme inimest. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu 83 000 inimest (ja see number kasvab iga päev) 85 erinevast riigist ja kokku on nad investeerinud üle 290 miljoni euro.

Alustasin assistendina, aga olen töötanud erinevates Bondora osakondades ja hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust. Siin on väike ülevaade küsimustest, mida oktoobris kõige rohkem küsiti. Head lugemist.

1. Kuidas on kõige parem Bondora kohta infot leida?

Lihtsaim viis seda teha on lugeda meie Klienditoe lehte, mida just äsja uuendasime.

Bondora Support EE

Sealt leiad kiirelt vastused kõigile investorite enim küsitud küsimustele.

Samuti soovitan jälgida meie sotsiaalmeedia kanaleid – Bondora Facebooki lehte, Instagrami ja Twitterit, et uudistega kursis olla, ning loomulikult liituda Bondora YouTube’i kanaliga, kuhu postitame iga nädal videosid, intervjuusid ja ülevaateid platvormi kohta.

Chief happiness officer - Bondora

See on Urmas. Bondora õnnedirektor

Ja muidugi jälgi meie blogi. Seal räägime portfellide tootlusest, jagame värskemat statistikat ning vahendame uudiseid. Lisaks kirjutame huvitavatest popkultuuri teemadest ning puudutame ka muid põnevaid valdkonnaga seotud uudiseid. See on koht finantsteadmiste täiustamiseks kõigile.

2. Kas saan raha ühelt Go & Grow’ kontolt teisele kanda või kontosid liita?

Jah! Möödunud nädalal hakkasime pakkuma võimalust kanda raha ühelt Go & Grow’ kontolt teisele, mis on suurepärane uudis kõigile, kellel on rohkem kui üks Go & Grow’ kontot. See teeb Go & Grow’ kontode haldamise veelgi paindlikumaks. Logi oma kontole sisse ja proovi järele! Õige koha leiad põhimenüüst Väljavõtete alt.

Go and grow statement

Kuidas ühelt Go & Grow’ kontolt teisele raha kanda:

1. Kõigepealt klõpsa sellel Go & Grow’ kontol, millelt soovid raha kanda.

2. Seejärel vali konto, kuhu soovid raha kanda.

Go and grow transfer

3. Siis sisesta summa ja kinnita. Nii lihtne see ongi!

Raha kantakse kohe Sinu valitud kontole ja seda täiesti tasuta.

Väljavõtete all saab teha veel palju muud. Vaata kindlasti järele ja anna teada, kuidas meeldib. Väike eelvaade sellest, mis Sind seal ees ootab …

GG statements

Tegemist on järjekordse Soovinimekirja kaudu esitatud ideega, mille teostasime. Jaga samuti oma ideid! Meil on ainult hea meel, kui saame Sinu abiga oma platvormi veelgi paremaks muuta.

3. Registreerusin soovituslingi abil. Millal boonusraha kätte saan?

Boonusrahad makstakse välja 20 päeva jooksul pärast 30-päevast prooviperioodi, nii nagu Soovitusprogrammi tingimustes kirjas. Näiteks, kui liitusid meiega 1. oktoobril, siis arvutatakse Sinu boonusraha summa 30. oktoobril ning makstakse välja sellele järgneva 20 päeva jooksul. Viite täpsematele tingimustele leiad Kutsu sõpru lehe allosast.

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile [email protected] või helista tööpäeviti kell 9-17 telefonil +44 1568 6300 06.