Vrumm-vrumm! Saa tuttavaks Bondora BMW võitjaga🚘

Bondora uudised

16. märtsil 2020. aastal algas Bondora kõigi aegade suurejoonelisem kampaania Investeeri ja sõida. Üks õnnelik investor sai värske BMW 330i xDrive M Sport auto omanikuks. Võistlus kestis 76 päeva ja 1. juunil sai teatavaks ka unistuste auto uus omanik – Simon K.

Simon K oma uhiuue BMW 330i xDrive M Sport autoga
Simon K oma uhiuue BMW 330i xDrive M Sport autoga

Auhind: Bondora-mobiil

BMW 330i xDrive M Sport on sportautode viimane sõna. Pilkupüüdev ja assisteeritud sõidusüsteemiga 2020. aasta mudel on uhkem ja sportlikum kui ükski teine tema eelkäija. Automaatse käigukasti ja 258 hobujõuga saad nautida võimsat ja sujuvat sõiduelamust, lisaks kiirendada 0-100 kilomeetrini tunnis vaid viie sekundiga. Tõeline sõidurõõm. Rääkimata omanäolisest Bondora kujundusest ;)

Niisiis, meil oli üks äge sportauto ja üks väga õnnelik võitja. Kuid neid lahutas 2000 km. Mis siis ikka, tuli teele asuda! (Nali! Tegelikult toimetas auto uue omanikuni üks logistikaettevõtte.) Kaheksa päeva ja kuus riiki hiljem jõudiski Bondora BMW Tyrolisse.

Bondora BMW sõitis Tallinnast, Eestist Tyrolisse, Austriasse. See on rohkem kui 2000 km!
Bondora BMW sõitis Tallinnast, Eestist Tyrolisse, Austriasse. See on rohkem kui 2000 km!

Võitja

Simonile ei meeldi midagi juhuse hooleks jätta ja tahab alati kõigeks valmis olla. Sellepärast otsustaski ta Go & Grow’ kaudu investeerima hakata ja naudib selle automaatest teenust juba märtsist alates. Nii saab ta teha seda, mida armastab ega pea muretsema raha pärast. Ta teab, et tema raha teenib kasumit ning ta on tulevikuks valmis, mis tahes teda seal siis ka ei ootaks.

“Ma võitsin?!”

Miski ei valmistanud teda aga ette Bondora telefonikõneks, milles teatasime talle, et on Investeeri ja sõida kampaania võitja. Ta ei suutnud oma õnne uskuda!

Vaata videost, mis ta pärast seda elumuutvat kõnet tegi:

Simon, loodame, et sõidad seal Tyrolis uue Bondora BMW-ga oma unistuste poole. Palju õnne ja naudi!