6 põhjust, miks inimesed armastavad Bondoras töötada

Bondora uudised

Meile väga meeldib Bondoras töötada. Ja selle artikli lõpuks on Sul hea arusaam, miks me nii tunneme.

Seda tunnet mõjutavad paljud asjad: alates ägedatest tööalastest väljakutsetest ja suurepärasest palgast kuni paindliku tööaja ja imelise kollektiivini välja.

Siin on 6 põhjust, miks usume, et Bondoras on parem töötada kui kusagil mujal.

6 põhjust, miks inimesed armastavad Bondoras töötada.

1.   Turu parim palk

Bondoralased teenivad turu keskmisest kõrgemat palka. Miks? Sest me soovime, et Sa oleksid oma palganumbriga rahul ja tunneksid, et teenid just sellist palka, mida väärid.

Lisaks jagame igal aastal töötajatele boonusraha ka hobide jaoks, et igaüks saaks järjepidevalt tegeleda asjadega, mida ta tõeliselt naudib.

2.   PARIMAD kolleegid

Kui Sa loed Glassdoor’is olevat tagasisidet, siis sealt hakkab silma üks peamine asi: Bondoras on üliägedad inimesed.

Bondoralased peavad üksteisest lugu, on hoolivad ja töötavad koos ettevõtte eesmärkide suunas. Meie inimesed on sõbralikud, abivalmid ja alati elevil uusi teadmisi saama.

Me oleme ühtne meeskond (see on ka muuseas üks meie ettevõtte põhiväärtustest).

Meile meeldib koos aega veeta, korraldada nii väiksemaid tiimiüritusi kui ka ettevõtteüleseid pidusid ja üksteist igakülgselt toetada.

"Ühtne meeskond" on olnud alati üheks Bondora ettevõtte põhiväärtuseks.
“Ühtne meeskond” on olnud alati üheks Bondora ettevõtte põhiväärtuseks.

3.   Paindlik ja asukohast sõltumatu töökultuur

Bondoralastel on erinevad elustiilid ja seetõttu igaühel ka oma asukohad, kus nad end kõige produktiivsemalt tunnevad. Seetõttu on nii tööaeg kui ka töökeskkond paindlikud, et igaüks saaks paremini oma töö-ja eraelu tasakaalus hoida.

Ent kuna meil on väga ägedad kontorid nii Tallinnas kui ka Tartus, kus muuhulgas pakume ka tasuta lõunaid, siis oleme kindlad, et näeme Sind kontoris vähemalt mõned korrad nädalas 😉.

4.   Koerasõbralik kontor

🐾 Kui peaks nimetama ühe asja, mida bondoralased armastavad rohkem kui oma klientidele mugavaimate lahenduste loomist, siis selleks on kontorisse toodud koerad. Seega, kui Sa soovid oma koera tööle kaasa võtta, siis julgelt tee seda!

Kuigi koerad kipuvad meie üldist produktiivsust vähendama, siis seevastu töötajate niigi rõõmsameelne tuju suureneb nendega alati veel 100% võrra.

Tööta kodust või võta koer tööle kaasa!
Tööta kodust või võta koer tööle kaasa!

5.   Väljakutseid ja rahuldust pakkuv töö

Bondora on alates oma asutamisest 2008. aastal kiiresti kasvanud. Nii et meil toimub tõesti palju ja elu võib minna väga kiireks.

Aga meeskonnana töötades saame kõigega hakkama! Sinu pingutusi märgatakse. Ja südamega pühendumist tunnustatakse ja tasustatakse.

Seega, kui Sulle sobib kiires rütmis töötamine ja tahad aidata inimestel finantsvabadust saavutada, on Bondora Sinu jaoks õige koht.

6.   Rohkem puhkusepäevi

🌴 Sinu tervise, rõõmu ja rahulolu seisukohast on ülioluline, et Sul oleks aega lõdvestuda, akusid laadida ja tegeleda asjadega, mida päriselt naudid. Seetõttu pakume ka igale bondoralasele rohkem puhkusepäevi kui keskmine eestlane neid reeglina saab.

Ja need töötajad, kes on tegutsenud ettevõttes juba aastaid, saavad veel rohkem tasustatud puhkusepäevi nautida.

Sinu tervise, rõõmu ja rahulolu seisukohast on ülioluline, et Sul oleks aega lõdvestuda, akusid laadida ja tegeleda asjadega, mida päriselt naudid.
Sinu tervise, rõõmu ja rahulolu seisukohast on ülioluline, et Sul oleks aega lõdvestuda, akusid laadida ja tegeleda asjadega, mida päriselt naudid.

Me ootame Sind!

Kui soovid olla osa millestki suuremast ja töötada ettevõttes, kus Sind väärtustatakse ja saad tegeleda põnevate väljakutsetega, siis külasta bondora.group lehte ja tule muuda maailma koos meiega!

Sinu unistuste töökoht ootab Sind!

Loe meie praeguste ja varasemate töötajate ausat tagasisidet Glassdoor keskkonnas ja avasta veel põhjuseid, miks ka Sina peaksid tahtma Bondoras töötada.