Bondora 2020. aasta kümme parimat hetke

Bondora uudised

Käesolev aasta kujunes meie kõigi jaoks kindlasti teistsuguseks, kui ootasime. Ent väljakutsetele vaatamata saatis Bondorat edu ja meil on palju head, mida meenutada. Siin on Bondora 2020. aasta kümme parimat hetke.

Uus kontor – värskendasime kontoriruume ja filmisime selle ka teie jaoks üles! Kui Sa pole seda videot veel näinud, vaata järele:

Uus iseteeninduslik klienditoe leht kuues keeles – klienditeeninduses tahame pakkuda vaid parimat. Selleks lõimegi täiesti uue klienditoe lehe, kust leiad vastused hetkega. See on kuuekeelne – vali ise, millises keeles suhelda soovid.

Bondora pälvis Peresõbraliku tööandja kuldtaseme – oleme ise alati arvanud, et töötame ühes väga toredas ettevõttes, nüüd on meil ka auhind, mis seda tõestab! Kuldtase on Sotsiaalministeeriumi kõrgeim tunnustus. Auhind antakse välja pärast kaheaastast hindamisperioodi, seega oleme selle üle tõesti väga uhked.

Investeeri ja sõida kampaania – see oli meie aasta kõige olulisem kampaania ning kulges väga edukalt. Võitja rõõmsat nägu oli samuti tore näha. Palju õnne veel kord, Simon!

Bondora töötajad tähistasid Investeeri ja sõida kampaania võitja väljakuulutamist.
Bondora töötajad tähistasid Investeeri ja sõida kampaania võitja väljakuulutamist.

Bondoraga liitus üle 52 000 õnneliku investori – rõõmuga näeme, et üha rohkem inimesi soovib oma raha Bondoras kasvatada. Kasvunumbrid innustavad meid veelgi rohkem pingutama.

Panime tööle Rahakoti funktsiooni – seda ootasid investorid pikisilmi ja sel aastal saime selle lõpuks valmis. Muutsime investeerimise veelgi lihtsamaks. Rohkem infot siin.

Tegevjuht vastas otse-eetris küsimustele – kolmel korral vastas Pärtel Tomberg otse-eetris investorite küsimustele Bondora kohta. Nii aitas ta hoida Bondora läbipaistvust, tõi selgust segastesse aegadesse ja pakkus oma sussidega läbi huumoriprisma ka väikest kergendust. 

Tervelt kolmel korral vastas Bondora tegevjuht Pärtel Tomberg otse-eetris investorite küsimustele.
Tervelt kolmel korral vastas Bondora tegevjuht Pärtel Tomberg otse-eetris investorite küsimustele.

Kolmas kasumlik aasta – käive kasvas 96% ja oli 2019. aastal 20,3 miljonit eurot, ehk kasum tõusis 2184% ja oli 2,3 miljonit eurot. Oleme nende tulemuste üle väga uhked ning ootame 2020. aastalt sarnast.

Purustatud rekordid – taastatud maksete näitajad tõusid kümme kuud järjest ning purustasime varasema rekordi lausa kaks korda! Selle üle oleme väga uhked.

Bondora töötajate moto.
Bondora töötajate moto.

Meeskonnaüritused – teeme Bondoras ka muud kui tööd. 😉 Tähistame alati nii suuri kui väikeseid kordaminekuid (ikka koogiga!). Sel aastal väärtustame väikeseid asju täiesti uue külje pealt. Aitäh teile kõigile, et tegite selle aasta Bondora jaoks nii meeldejäävaks ja edukaks. Kõigi järgnevate terviseks!