Go & Grow: Käes on lihtsa investeerimise uus ajajärk!

Bondora uudised

2023. aasta suurima uuenduse saladusloor on lõpuks langenud. Sinuni jõuab kõige lihtsam investeerimisviis, mida oleme eales oma investoritele pakkunud. Kogu Sinu investeerimiskogemus saab olema edaspidi veelgi sujuvam ja lihtsam tänu ühe-klõpsu investeerimisele, igakuisele automaatsele investeeringute optimeerimisele, ägedale uuele juhtpaneelile ja mitmele muule lisamugavusele.

Loe edasi, et täiustatud kasutajakogemuse kohta rohkem teada saada. Kogu uuenduse üksikasjad toome Sinuni veelgi täpsemalt juba järgnevate nädalate jooksul.

Käes on lihtsa investeerimise uus ajajärk!
Käes on lihtsa investeerimise uus ajajärk!

Kui Sa oled uus investor

Kõik uued investorid, kes registreerivad oma kasutaja pärast 16. oktoobrit, saavad kohese ligipääsu uhiuuele Go & Grow’ funktsionaalsusele.

Kui Sa juba investeerid Bondoraga

Kuna tegu on meie suurima Go & Grow’ uuendusega pärast selle toote 2018. aastal turule toomist, avaldame lisanduvad funktsioonid ja muud komponendid järk-järgult, et kindlustada Sulle võimalikult sujuv kasutuskogemus. Seega ära muretse, kui Sa hetkel veel uuendusi ei näe. Olemasolevate investoriteni, kellel on üks Go & Grow’ konto, jõuab uuendus alates 23. oktoobrist.

Kui Sul on Bondoras mitu Go & Grow’ kontot

Kui Sul on rohkem kui üks Go & Grow’ konto või mõni teist tüüpi investorikonto, siis jõuab uuendus Sinuni hetkeseisuga novembrikuu alguses.

Saadame Sulle meiliaadressile selle kohta ka eraldi teavituse, seega hoia kindlasti oma postkastil silma peal.

Kui Sul veel ei ole Bondoras kontot

Nüüd on parim aeg konto loomiseks! Klõpsa allolevale nupule, et luua ka endale tasuta Bondora investeerimiskonto. Liitu meiega ja astu lihtsa investeerimise uude ajajärku!

Loo kohe investeerimiskonto