🎉 Go & Grow’ on nüüd avatud!

Bondora uudised

Ainult küsi ja Sulle antakse! Bondora populaarseim toode Go & Grow’, millega teenitakse aastas tavaliselt kuni 6,75% tootlust, on viimaks saadaval kõigile investoritele! Kui Sa juba investeerid Bondoraga, siis mine lihtsalt oma konto juhtpaneelile, loo endale tasuta Go & Grow’ konto ja lisa sellele raha, et hakata oma sissetulekut kasvatama.

Kui Sul aga pole veel Go & Grow’ kontot, siis loo see endale tasuta meie veebilehel bondora.com ja hakka juba täna rohkem teenima!

Go & Grow' on nüüd avatud 🎉
Go & Grow’ on nüüd avatud 🎉

Ühtlasi oleme valmis saanud veel nii mõnegi Bondora uuendusega, mis muudavad Sinu kui investori kogemuse veelgi paremaks:

Hei! Millega saan abiks olla?

Lisandunud on uus vestlusakna funktsioon, mida saad ka ise järele proovida lehel bondora.com.

Lihtsalt logi oma kontosse ja klõpsa vestlusakna märgil 💬, et meiega ühendust võtta. Meil läheb küll veel natuke uue funktsiooni testimisega aega, kuid juba õige pea saad selle kaudu hakata meile küsimusi esitama ja reaalajas vastuseid saama.

Väljavõtted Exceli ja PDF-i kujul

Üks kauaoodatud funktsioone on lõpuks valmis! Nüüdsest saad oma investeeringute väljavõtteid alla laadida nii PDF-i kui ka Exceli formaadis. PDF-fail sobib hästi selleks, kui soovid kiiresti ülevaadet oma tehtud investeeringutest. Ent kui soovid neid numbreid põhjalikumalt analüüsida või ka teistesse dokumentidesse lisada, siis kulub just Exceli väljavõte marjaks ära.

Antud uuendus on saadaval nii mobiilirakenduses kui ka meie veebilehel.

Go & Grow’ sissemaksete limiit on nüüdsest 700 €

See on kindlasti rõõmustav uudis ka meie pikaaegsetele Go & Grow’ investoritele, kes on seni teeninud kuni 6,75% tootlust aastas.

Uuendusest lühidalt: 10. mail tõstsime Go & Grow’ igakuiste sissemaksete limiidi senise 400 euro pealt 700 euroni.

Loodame, et see uuendus võimaldab Sul veelgi kiiremini ja muretumalt oma rahaliste eesmärkideni jõuda.

PS! 700-eurone sissemaksete limiit kehtib vaid Go & Grow’ investoritele. Go & Grow’ Unlimited kasutajad saavad jätkuvalt investeerida ilma piiranguteta.

Investeeri kohe