Hei, arendaja! Uus töö ootab Sind →

Bondora uudised

Bondora otsib silmapaistvaid arendajaid ja arendustiimi juhte, kellega oma praegused ja tulevased tooted uutesse kõrgustesse viia. Meie meeskond kasvab ühes eesmärkidega ning otsime tipptegijaid. Kui tahad osa saada hüppelises kasvufaasis ettevõttest, mis aitab inimestel endale paremat finantstulevikku luua, loe edasi.

Uus töö ootab Sind Bondoras.
Uus töö ootab Sind Bondoras.

Bondorast

Bondora pakub finantsteenuseid pea miljonile kliendile üle Euroopa. Paremate teenustega aitame neil elada oma unistuste elu ning saavutada finantseesmärgid. Teeme seda kolme tootekategooriaga:

Meie kõige tähtsam eesmärk on läbi arendajate loodud toodete jõuda ühe miljoni õnneliku kliendini. Siin tuledki mängu Sina …

Keda me otsime:

Arendajaid (Full-stack/back-end (.NET, Ruby), DevOps, Front-End (React)  ja arendustiimi juhte (.NET, Ruby, DevOps)

Vajame inimest, kes oskaks keerulised asjad lihtsaks teha ning kirjutada kergesti hallatavat koodi. Tahame pakkuda oma kasutajatele parimat kogemust ning ootame ka Sinult kasutajakeskset lähenemist.

Otsime meeskonnamängijaid, kes on uudishimulikud ja teotahtelised, soovivad õppida ja selles, mida teevad, aina paremaks saada. Kui tahad aidata rohkematel inimestel targemaid finantsotsuseid teha ning helgemat tulevikku luua, liitu meiega!

Ideaalne kandidaat asub kas Tallinnas või Tartus, kuid oleme avatud ka kaugtöövõimalustele.

Peaksid end väga hästi nii suuliselt kui kirjalikult ka inglise keeles väljendada oskama.

Bondora pakub:

Palkame vaid andekaid inimesi seega võid arvestada, et töötad koos tõeliste tegijatega. Praegu kuulub meeskonda 100 inimest, neist 33 on seotud andmete ja arendamisega.

Bondoras on töö ja eraelu tasakaal oluline. Võid arvestada lahke puhkuseplaani, lõbusate tiimiürituste ja turu parima palgaga. Samuti meeldivad meile lemmikloomad ja need võib kontorisse alati kaasa võtta. Pakume maitsvat toitu, ohtralt šokolaadi, meelelahutust kontoris (lauatennise ja -jalgpalli lauad, videomängu konsoolid) ning palju muud!

Bondoras laiendad oma silmaringi ning paned aluse millelegi tähendusrikkale. Kui see väljakutse Sulle huvi pakub ning oled valmis seda vastu võtma, ootame Sind endi sekka.

Kui see tundub justkui Sulle loodud olevat, kandideeri kohe.