Kokkuvõte meie veebruarikuu videotest

Bondora uudised

Veebruar oli põnev kuu. Tutvustasime võimalust enda Go & Grow’ kasvukonto kasumlikkust ennustada, kuidas Bondora kangelaseks saada, kas ja kuidas tehisintellektid meie maailma tulevikus mõjutavad ning viimaks, sissemaksete tegemist enda Bondora kontole mitmelt maksekaardilt. Vaata lähemalt allpool.

Go & Grow’ Ennustus – Bondora

Pole mingi saladus, et Go & Grow on suurepärane toode ja palavalt armastatud, kuna pakub lihtsat võimalust investeerimisega alustamiseks ning oma raha ilma suuremate sekeldusteta kasvatamiseks. Kuid see pole veel kõik! Nüüd saad lisaks muule heita pilgu ka tulevikku ning ennustada oma Go & Grow’ konto kasumlikkust. Kas pole lahe? Seda saab teha kahe lihtsa näpuliigutusega.

Esiteks, klõpsa Go & Grow’ lehe üleval paremas nurgas Seadete nuppu.

Teiseks, vali Ennustus ja ongi kõik! Nii lihtne.

Jälgi meid Facebookis @bondoracapital ja liitu ka YouTube’i kanaliga – nii ei jää Sul ükski uudis kahe silma vahele. Järgmise korrani! Täname vaatamast ja jätka investeerimist.

Ole kangelane! – Bondora

Bondora Kangelased on sari, milles jagame teiega täiesti tasuta oma investorite rikkalikke kogemusi.

Räägime, kuidas investorid Bondora investeerimistoodete abil oma rikkust kasvatavad ja aega säästavad. Sarja saab vaadata Bondora Kangelaste rubriigis meie kodulehel www.bondora.com/blog.

Kuidas ise kangelaseks saada?

Ka Sina võid oma investeerimislooga teisi inspireerida. Avalda selleks soovi klienditoe kaudu aadressil [email protected] ja aitame Sinu lool teisteni jõuda.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ning liitu YouTube’i kanaliga. Aitäh vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Kas varsti oleme tehisintellekti meelevallas? – Bondora

Tehisintellekt. Kindlasti oled selle kohta kuulnud. See võib muuta nii mõndagi meie elus paremaks, kuid tõstatab ka küsimuse, kuidas hakkab ühiskonda tervikuna mõjutama. Maailma helgeimad pead on tehisintellekti loodud ja kontrollitud tuleviku pärast tõsises mures. Kas meie töökohad kaovad? Kuidas inimesed siis raha teenima hakkavad?

Allolevas videos räägime tehisintellektist ja sellest, kuidas see muudab maailma, milles elame ning sellega seotud riskidest. Vaata ja kuula, kuidas võime varsti täielikult tehisintellekti meelevallas olla

Kas võin Bondora kontole ka teiste kaartidega raha kanda? – Bondora

Muidugi! Kui Sul on rohkem kui üks pangakaart võid nende kõigiga oma Bondora kontole raha kanda.

Kuid raha saad välja võtta vaid kaardile, millega esialgse sissemakse tegid. Näiteks saad kaardilt A kontole kantud raha välja võtta vaid kaardile A ning kaardilt B sisse makstud raha välja võtta vaid kaardile B.

Rohkem nippe meie Facebookis @bondoracapital ja liitu ka YouTube’i kanaliga – nii ei jää Sul ükski uudis kahe silma vahele. Jätka ikka investeerimist. Taaskohtumiseni!

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.