🏖️ Kuidas rahastada oma järgmist puhkust investeeringutest teenitud tuluga

Bondora uudised

Suvi on alles poole peal, kuid juba unistad oma järgmisest puhkusest või soojamaareisist? Bondoraga investeerides saad koguda selle jaoks vajalikku raha lihtsamini, kui arvata oskad! Ja enne kui Sa ĂĽtled: „Ei, see kõlab utoopiliselt, ma ei saa sellega hakkama”, kĂĽsi endalt: „Aga miks mitte proovida?“.

Alusta puhkusereisi jaoks raha säästmist eesmärgi seadmisest.
Alusta puhkusereisi jaoks raha säästmist eesmärgi seadmisest.

Kui Sa alustad investeerimisega täna ja kannad igakuiselt osa oma sissetulekust säästukontole, on Sul järgmise puhkuse korraldamiseks rohkem vaba raha. Oma Bondora Go & Grow’ kontol saad lihtsalt luua kindla rahalise eesmärgiga puhkuse- või reisifondi, mille jaoks raha hakata koguma.

Enne reisifondile keskendumist soovitame alustada nn mustade päevade fondi loomisest, et oleksid valmis mis tahes üllatusteks, mida elu Sulle tuua võib. Ja ka pensionifondi ei saa ära unustada, et saaksid aastate pärast rahuliku südamega ja rahaliselt kindlustatuna pensionipõlve nautida.

Järjepidev investeerimine aitab Sul murevabamalt reisida.
Järjepidev investeerimine aitab Sul murevabamalt reisida.

Seetõttu on tähtis alustada investeerimisega juba täna. Mida varem sellega alustad, seda rohkem jõuab raha Sinu eest tööd teha ja Sulle rohkem tulusid koguda.

Saavuta oma rahalised eesmärgid kiiremini. Investeeri täna ja naudi töövilju juba homme.

Alusta kohe Bondoraga investeerimist >>