Meie 2021. aasta maikuiste videote kokkuvõte

Bondora uudised

Juhul, kui sa ei ole veel sel kuul meie iganädalasi videoid vaadanud, siis siin on sulle lühikokkuvõte. Me selgitasime, kuidas saad võtta ühendust meie klienditeenindusega ja mida tähendavad juhtpaneelil kuvatavad väärtused. Lisaks oli meil ka otseülekanne meie tegevjuhiga, kes vastas otse-eetris investorite küsimustele. Vaata edasi, et rohkem teada saada.

Kuidas võtta ühendust Bondora klinditoega – Bondora

Täna vastame ühele väga tähtsale küsimusele, mida paljud teist on uurinud. Ja see on: “Kuidas võtta ühendust Bondora klienditoega?”

2020. aastal tegime klienditoe lehe ümber, et leiaksid sealt vastused kõigile oma küsimusetele vaid hetkega ega peakski meiega kohe ühendust võtma. Tutvu sellega aadressil support.bondora.com

See on olnud klientidele suureks abiks ning aidanud neil ise oma küsimustele kiiresti vastused leida. Mõnikord on aga vaja päris inimeste sekkumist. Selleks on olemas investorite klienditugi. Ja sama lehe kaudu saab ka otse nende poole pöörduda.

Trüki otsingulahtrisse “klienditeenindusega” ja klõpsa artiklile pealkirjaga “Kuidas saan ühendust klienditeenindusega?”. Täida vorm vajaliku infoga ning võtame Sinuga ise ühendust nii kiiresti kui võimalik.

Konto- ja portfelliväärtus – Bondora

Platvormile sisse logides leiad Juhtpaneelilt kiirülevaate oma kontost, kus on näha erinevaid numbrilisi väärtuseid. Paljud neist kattuvad, kuid igaüht arvutatakse erinevalt ning need kajastavad ka erinevat informatsiooni. Vaata edasi, kui tahad teada, mis vahe on konto- ja portfelliväärtustel.

Kontoväärtus

Kontoväärtus kajastab kogu summat, mis jääb alles Su Bondora kontole pärast tähtaja ületanud põhiosa mahaarvamist. Sinna hulka kuuluvad põhiosajääk Sinu investeerimisportfellis, Rahakotis olev raha, reserveeritud summad ja Go & Grow’ konto.

Portfelliväärtus

Portfelliväärtus kajastab Sinu laenuportfelli tulevaste maksete prognoositavat koguväärtust Sinu rahavoo tõenäosuse alusel. Lihtsalt öeldes, põhiosajääk miinus võlas põhiosa.

Kui soovid numbrite kohta oma Juhtpaneelil lähemalt lugeda, hoia kursorit vastava väärtuse nime peal ja loe lühikest avanevat kirjeldust.

Loodame, et see video aitab Sul neid väärtusi paremini mõista.

Pärtel Tomberg vastab küsimustele otse-eetris – Bondora

Bondora asutaja ja tegevjuht, Pärtel Tomberg, seletab ettevõtte 2020. aasta finantstulemusi ja vastab otse-eetris investorite küsimustele.

Blogipostituse Bondora 2020. aasta majandusaasta aruande kohta leiad siit: https://bit.ly/3hGH0Ge

Ära unusta meie kanalit tellida, et Sul ei jääks ükski meie video vahele.

Aitäh ja jätka investeerimist! Kohtumiseni!

Bondora video