Pakume tööd!

Bondora uudised

Augustis täitus meil 170 000 investorit! Bondora investeerimisplatvormiga liitub järjest rohkem inimesi ja seetõttu peab meie meeskond kientidele kvaliteetsete investeerimistoodete ja tipptasemel teenuse pakkumiseks kasvama. Ootame meiega liituma silmapaistvaid inimesi mitmele ametikohale.

Siin on lühiülevaade kolmest vabast töökohast:

Euroopasse laienemise asepresident

Otsime Euroopasse laienemise asepresidenti, kes korraldaks laenude sisenemist uutele Euroopa turgudele. Sinu vastutada oleks turu-uuringud, prioriteetide seadmine, turule sisenemise otsused ning kõik selleks vajalikud tegevused.

.NET arendaja

Eesti parima IT-inseneride tiimi liikmena ehitaksid ja täiustaksid .NET arendajana meie tooteid klientidele kõikjal maailmas. Back-endis oleksid Sinu töövahendid C#, .NET, .NET Core ja Docker ning front-endis ASP.NET, JavaScript/jQuery ja React.

Hispaania kasvujuht

Kas soovid välja töötada ja ellu viia turundusstrateegiat Hispaanias? Siis Sul veab! Otsime Hispaania kasvujuhti, kes aitaks 2023. aastaks viia seal väljastatud laenude summa 200 miljoni euroni.

Bondoras töötamine pole ainult väga lahe, lisaks pakume ka väga häid boonuseid – näiteks heldelt puhkust, ägedaid meeskonnaüritusi ning kilode viisi tasuta torti. Mine aadressile bondora.group/careers ning loe nende ja teiste ametipostide kohta lähemalt. Kui oled motiveeritud, andekas ja tahad maailma muuta, siis kandideeri juba täna!

Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Bondora video