Kinnitage turvavöö! Bondora 7. superstaar – Grete Kmito!

Bondora uudised

Sel kuul õpime lähemalt tundma Grete Kmitot – suurepärast klienditeeninduse spetsialisti ja 7. Bondora superstaari. Bondora Superstaaride blogiseerias räägime bondorakate kirest oma tegemiste vastu, sellest, miks nad armastavad oma tööd ning jagame paljut muud põnevat, mida Sa nende kohta enne ei teadnud. Grete on kuulus mitmete hobide poolest. Tema lemmiktegevust on aga väga raske ära arvata. Grete lemmikhobi on … Selleks pead edasi lugema. 

Bondora superstaarid #7 – Grete Kmito

👱🏼‍♀️Bondoras alates: 2019

😊Amet: Klienditoe spetsialist – vene ja eesti keel

🧑🏼‍🤝‍🧑🏼Meeskond: Klienditugi: laenud

Grete elu moto: "Tänane päev on kingitus, tõesti on!"
Grete elu moto: “Tänane päev on kingitus, tõesti on!”

Grete hakkas Bondora superstaariks 2019. aasta juunis. Ta töötab klienditoe osakonna laenude poolel ning on spetsialiseerunud eesti ja vene keelt kõnelevatele klientidele. Talle meeldib päringutele vastata ning hoolitseda selle eest, et inimeste kogemus Bondoras oleks parim. Kuid ennekõike …

Kohvi!

Enne tööpäeva sukeldumist armastab Grete kohvi juua ja kolleegidega lobiseda. Hea suhe töökaaslastega on väga oluline ning kohvi parim viis päeva alustada. Seejärel hakkab ta hea tujuga klientide küsimustele vastama, tõlkima ja tegelema muude ülesannetega, mis Bondorat inimeste jaoks veelgi paremaks aitaks muuta.

Mis on Bondoras töötamise juures kõige parem?

“Oh, nii palju asju. Toredad töökaaslased, ilus kontor kodu lähedal, ettevõtte lisandväärtused ja see, et iga päev on erinev ja huvitav. Samuti on Bondora väga loomasõbralik. Võime kõik sabaliputajad kontorisse kaasa võtta ning seda rõõmu teistega jagada!”

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?Ei mingit soolapuhumist! Tee, mida oled lubanud ja luba, mida saad teha!”

Oled üks nooremaid Bondora töötajaid – kuidas mõjutab see Sinu kohta ettevõttes?

“Mõtlen kohe, kas peaks üldse kuidagi mõjutama? Ma pole kunagi tundnud, et mu vanus midagi muudab. Kõik Bondora töötajad on head spetsialistid, sõltumata oma east. Meie seas on inimesi igast vanusest ja nendega ühist keelt leida on lihtne!”

📚 Grete raamatusoovitus:

“Meister ja Margarita”, Mihhail Bulgakov (soovi korral võiks lugeda venekeelsest versiooni “Мастер и Маргарита”)

🏎️ Investeerimismootorid käima!

Grete alustas investeerimisega juba siis, kui oli alles põhikoolis. Ta ostis oma esimese auto 200 euro eest, kui oli 14-aastane. Siis, paar nädalat hiljem, müüs ta selle 800 euro eest maha. Vot see on kasum. Nii sai alguse tema investeerimisteekond, aga ka armastus autode vastu.

Mis on parim investeerimisnõuanne?

“Investeeri sellesse, mida tunned … ja ongi kõik.”

Aitab tööst, võtame hoo maha 🚗

Grete tegeleb palju heategevusega ning talle meeldib tagasi anda. Bondoraga liitumisest saadik on ta tegelenud Bondora jõuluheategevusettevõtmisega, kus meie töötajad teevad kingitusi lastekodude lastele. See on igal aastal olnud väga edukas.

Millist heategevusorganisatsiooni peaks igaüks toetama?

“Aitäh sellele tähelepanu pööramast. Mulle meeldib heategevus, sest abi vajavad inimesed ja loomad on erilised! Toetada võib mitmeid heategevuslikke organisatsioone ning leida tuleks endale sobiv. Mina aitan tavaliselt loomi ja lastekodude lapsi. Ma ei suuda abivajajaist lihtsalt mööda jalutada.”

Ananass pitsa peal?

🍍 JAA, VABALT!

Mis on Sinu lemmiktoit?

Kodused pelmeenid hapukoorega

Millist toitu keeldud söömast?

Tuunikala

Mis on Sinu hingeloom?

Hunt 🐺 Hundid on väga intelligentsed ja nende instiktid tugevad.

Nüüd on aeg küsimuseks, mille vastust kõik ootavad. Mis on Sinu kõige lemmikum hobi?

“Enamik minu hobisid on tüdrukute kohta ebatavalised … Minu kõige lemmikum hobi on seotud autode ja kiirusega. Ma ei karda kiirust, pigem janunen selle järele  Aga mulle meeldib ka rahulikult võtta ja vanu autosid putitada. Oleksin väga õnnelik, kui mul oleks oma garaaž, kus vanu autosid tuunida.”

Vot nii! Ongi Grete üllatav ja väga lahe hobi paljastatud. Ta on tõestus sellest, kuidas bondorakaid huvitavad paljud asjad, sealhulgas Bondora Euroopa parimaks veebipõhiseks inversteerimisettevõtteks muutmine. Ootame Sind tagasi järgmisel kuul, kui tutvustame 8.Bondora superstaari⭐️

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.