Investeeri & võida auto: toome BMW Sulle koju kätte

Bondora uudised

Kinnita turvavöö

Suvi läheneb kiirelt ja mis võiks teha selle veel meeldejäävamaks, kui oma unistuste autos ringi vurada. Pakume kõigile uutele ja vanadele investoritele võimalust võita BMW. Ja mitte lihtsalt BMW, vaid BMW 330i Xdrive Sedan M Sport, 2020. aasta mudel (jaemüügihind 75 000 €). Ja mis kõige parem? Auto tuuakse Sulle koju kätte!

Investeeri ja voida auto - Bondora

Tahad auto kohta rohkem teada?

Vajad midagi enamat?

Lisaks linna kõige ägedamale autole loosime välja ka kaks rahalist auhinda, üks 10 000 € ja teine 5 000 €. Raha kanname otse võitja Bondora kontole.
See on meie läbi aegade parim auhind, nii et osale kindlasti. Kui tahad teada, kuidas osaleda, loe edasi.

Kuidas võita?

See on väga lihtne! Loosis osalemiseks*  pead vaid oma Bondora kontole sissemakse tegema ja investeerima. Ongi kõik. Pole tähtis, kas investeerid 1 € või 5000 €, loosis osaled ikka. Kuid kiirusta – esimese auhinna loosime välja juba 1. aprillil 2020.

Investeeri kohe

*Loosis osalemiseks pead tegema Bondora kontole sissemakse ja investeerima vahemikus 16.03.2020–31.05.2020. 5000 € võitja loositakse välja 1. aprillil 2020 ja samal päeval võetakse temaga ka e-posti teel ühendust. 10 000 € võitja loositakse välja 1. mail 2020 ja samal päeval võetakse temaga ka e-posti teel ühendust. BMW võitja loositakse välja 1. juunil 2020 ja samal päeval võetakse temaga ka e-posti teel ühendust. Rahalised auhinnad kantakse 7 tööpäeva jooksul otse võitja Bondora kontole. BMW tuuakse Euroopa majanduspiirkonna sees kohale enne 1. jaanuari 2021. Kasutaja nõustub autot mitte müüma ja Bondora kaubamärgiga seotud elemente autolt mitte eemaldama 12 kuu vältel pärast auto kättesaamist. Kõik võitjad nõustuvad osalema võidujärgsetes Bondora turunduskampaaniates, mis võivad sisaldada, kuid ei pruugi piirduda kirjaliku ja pildilise sisuga. Kasutatud pildid on illustratiivsed ja võivad tegelikust sõidukist erineda. Investeeringud ei ole tagatud. Kohalduvad kasutustingimused.