Jätkusuutlikkuse lainel, aprill 2020

Statistika ja andmed

Nagu oli oodata, väljastasime aprillis vähem laene kui möödunud kuudel ning numbrid olid sarnased 2018. aastaga. See oligi meie plaan, sest nii hoiame COVID-19 pandeemia ajal stabiilsust. Sellepärast ei toimunud Go & Grow’ kaudu ühtegi uut liikumist ja nii see ka jääb, kuni osalised väljamaksed on lõppenud. Tänu Bondora aktiivsetele investoritele kasvasid seetõttu aga Portfolio Pro ja Portfellihalduri ning API kaudu tehtud investeeringute osakaalud. Loe täpsemalt allpool.

Investment by product table - April 2020

Võrreldes märtsiga kasvas Portfellihalduri osakaal 28% ja see oli kokku 40%. Tõusis ka Portfolio Pro osakaal – koguni 32%, nii et see moodustas 54% kõigist investeeringutest. Väiksem, kuid siiski märgatav, oli ka API-tehingute kasv viielt protsendilt kuuele. Neid tooteid eelistavad tavaliselt meie aktiivsemad investorid, kellele meeldib oma portfelli üle suuremat kontrolli omada.

Share by product April 2020
Share by product March 2020

Väljavõtted hoiavad kursis

Kõige värskem info on investoritele alati kättesaadav väljavõtetes, mille leiad oma Bondora konto vasakpoolselt menüüribalt. Tootlusi arvutatake iga päev, seega just sealt leiad kõige uuema info oma konto kohta. Samuti saab sedakaudu hoida silma peal tootlusel reaalajas. Täpsemaid väljavõtteid näed, kui lähed ülevaate vaatelt üle väljavõtete vaatele. Sisesta vahemik, mille kohta väljavõtet soovid ja saadki alla laadida detailse väljavõtte vastava ajaperioodi kohta.

Bondora väljavõtete tööriist annab investoritele täieliku ülevaate kontost alates hetkest, mil see avati. See ja reaalajas edastatud finantsinfo teevadki Bondorast usaldusväärse investeerimispartneri.

Jätkusuutlikkuse lainel

Vaatamata muutustele investeerimistoodete osakaaludes on Bondora olnud stabiilne. Suudame jätkuvalt pakkuda kuni 6,75%* tootlust aastas oma Go & Grow’ investoritele ning meie väljavaade tulevaste kuude osas on positiivne.

Kui Sa pole veel näinud, vaata kindlasti, kuidas vastab meie tegevjuht investorite küsimustele.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.