Kuidas aidata kaasa päringu kiiremale lahendamisele

Bondora uudised

Meie klienditoe leht on väga mahukas. Sealt leiad infot erinevate teemade kohta ja vastuseid mitmetele korduma kippuvatele küsimustele. Kui aga täpselt seda, mida otsid, leida ei õnnestu või vajad abi mingi kindla probleemiga, saad meiega ühendust võtta ka samal lehel oleva vormi kaudu. Sinu kiiremaks abistamiseks panime kokku juhise, kuidas klienditoe poole pöörduda.

Siin on neli nippi, mis küsimuse kiirele lahendamisele kaasa aitavad:

1. Kontrolli kontaktandmete õigsust

E-posti väljale sisesta sama aadress, mis on seotud Sinu Bondora kontoga. Nii leiame selle kiirelt üles ja saame kinnitada, et just Sina oled selle omanik. Kui aadressis on trükiviga, ei jõua meie vastus kahjuks Sinuni. Kontrolli kindlasti üle, kas e-posti aadress on õigesti sisestatud.

2. Lisa täpsustavat infot

See, mida meie oma süsteemis näeme on väga erinev sellest, mida Sina oma kontol näed. Kirjelda muret nii täpselt kui võimalik – mis juhtus, millal ja millisel lehel. Mida rohkem infot lisad, seda parem.

3. Kirjelda, mida juba proovinud oled

Kui oled probleemi juba mõne KKK artikli abil lahendada püüdnud, kirjelda seda ka e-kirjas. Nii teame, kuidas Sind edasi aidata.

4. Lisa faile

Laekumata makse korral lisa kindlasti kirjale ka maksekviitung, millel on näha Sinu nimi, IBAN, makse summa ja kuupäev. Said veateate? Lisa kuvatõmmis tervest veateatega lehest. Võimalusel tuleks fail saata keeles, mida Bondora toetab.

Loodetavasti oli sellest abi! Kui soovid saada Bondoralt veel kasulikke näpunäiteid, liitu meie Youtube’i kanaliga.

Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Bondora video