Meie kõigi poolt Bondoras: aitäh – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere! Kätte on jõudnud aasta lõpp. Kas suudad seda uskuda? See aasta polnud lihtsate killast. Ometi saime, vaatamata kõigile raskustele, koos hakkama. See võib tunduda klišeena, kuid ilma Sinuta poleks me seda suutnud.

https://youtube.com/watch?v=rrCn1K8QX-g

Bondora loodi sooviga anda Sulle võimalus kujundada endale parem finantstulevik ja see on meie jaoks endiselt kõige tähtsam.

Aitäh, et valisid Bondora. Aitäh, et jagasid meiega oma ideid platvormi veelgi paremaks muutmiseks. Aitäh, et soovitasid meid oma sõpradele ja perele. Aitäh, et tõstsid oma finantstuleviku esikohale.

Kogu Bondora pere soovib Sulle häid jõule ja edukat uut aastat! 🎄 🎁

Bondora video

* Investeerimine on alati seotud riskidega. Investeeringud ega vara väärtuse säilimine ei ole tagatud. Eelmiste perioodide tootlus ei garanteeri järgmiste perioodide tootlust. Go & Grow’ tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.

**Varade likvideerimine või välja võtmine Go & Grow’st ei pruugi olla koheselt võimalik. Sellisel juhul teeme Sulle osalisi väljamakseid, kuni väljamakse kogusumma on saavutatud. Loe osaliste väljamaksete kohta lähemalt siit.