Püsi teel – Bondora tegevjuht räägib COVID-19 seotud teemadel

Bondora uudised

Hiljuti kirjutas Bondora tegevjuht Pärtel Tomberg investoritele, mida Bondora võtab ette, et kaitsta investoreid sellel ebakindlal ajal. Käesolevas videos räägib Pärtel lähemalt Bondora meeskonnast, jätkusuutlikkusest, diversifikatsioonist ja muust. Vaata videot või loe pöördumist allpool.

Tere!

Mina olen Pärtel Tomberg, Bondora asutaja ja tegevjuht.

Seoses koroonaviiruse laialdase levikuga soovin jagada infot, kuidas me Bondoras Sind abistame sel ebakindlal ajal ja ka pärast seda.

Alustuseks veidi ajaloost.

Panime Bondorale aluse 12 aastat tagasi finantskriisi ajal. Oleme üle elanud tõsised majanduskriisid nii Eestis, Soomes kui ka Hispaanias. Kuna Bondora on rasketes majandustingimustes varem toime tulnud, siis oleme ka praeguseks olukorraks hästi ettevalmistunud. Räägin Sulle lähemalt viiest sambast, millele oleme Bondora rajanud:

1. Oleme 100% veebipõhine platvorm, mida toetab pühendunud meeskond.

Meie meeskonnal, nende peredel ja lähedastel on kõik hästi. Kõigil on võimalus töötada kodust ja olla Sulle abiks. Meie meeskond on koolitatud tegema kaugtööd läbi turvaliste ühenduste, et Sind aidata mis tahes olukorras. Sul on jätkuvalt 100% ligipääs kõigile meie teenustele.

2. Meie toodetes on riskipuhvrid.

Go & Grow loodi just selleks, et pakkuda Sulle stabiilset tootlust ka ebakindlatel aegadel. Kogu Go & Grow’ tootlus, mis ületab 6,75%* aastas, on mõeldud riskipuhvriks. Läbi aegade on olnud tootlus 10,7% aastas ja seda ka majanduslanguse tingimustes. Kahe tootluse vahe on suunatud reservi Sinu kui meie investori jaoks.

3. Meil on hajutatud riskiga portfell.

Portfellis on üle 100 000 laenu. Laenudel on erinevad pikkused, kliendisegmendid ja riskikategooriad. Kõik kokku annab väärtusliku riskipuhvri ja stabiilsuse, sest Sul on minimaalne kokkupuude üksikute laenudega.

4. Meil on jätkusuutlik ettevõte

Me oleme üle kümne aasta tegutsenud ja olnud kasumlik alates 2017. aastast. Oleme aastate jooksul loonud piisava rahavaru ning oleme hästi kapitaliseeritud. Meil EI ole vaja kedagi koondada EGA vähendada ühtegi oma teenustest isegi, kui olukord peaks mõnda aega kestma. Meie organisatsioon on tugev.

5. Oleme olemas, et aidata

Abistame laenuvõtjaid, keda on mõjutanud hiljutised sündmused. Laenuvõtjad kasutavad veebipõhist kasutajaliidest, kus nende tagasimaksed toimuvad automaatselt, ja nad saavad võtta klienditoega ühendust. Vajadusel võivad nad laenugraafikut pikendada või võtta maksepuhkust, et kohanduda vastavalt oma finantsolukorrale.

Loodan, et need viis sammast annavad vastuse küsimustele, mis Sul on võib-olla Bondora kohta tekkinud. Me julgustame Sind püsima teel oma eesmärkide saavutamisel

Loomulikult mõistame, et mõtled ennekõike oma lähedastele ja nende heaolule.

Me ei soovi, et Bondora oleks Sulle lisamureks, vaid Sinu finantsedu alustala kogu koroonaviiruse leviku jooksul ja pärast seda.

See on meie eesmärk ja lubadus.

Kogu Bondora meeskonna poolt soovime Sulle tugevat tervist ja jõukust!

*Investeerimine on alati seotud riskiga. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik.  Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid möödunud perioodide tootlus ei garanteeri sama tootlust ka tulevikuks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest või vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.