Septembrikuiste videote kokkuvõte 2021

Bondora uudised

Sügis on ametlikult alanud! Kas sa suudad seda uskuda? September oli põnev kuu, kus jagasime finantsnippe, uudiseid meie kontorist ja nõuandeid enda konto paremaks haldamiseks. Loe edasi, kui sul on mõni sellekuine video vahele jäänud.

5 nõuannet lapsele rahatarkuse õpetamiseks

Raha mängib igapäevaelus olulist rolli ning on vajalik nii poes toidu ostmisel kui ka tanklas kütuse eest maksmisel. Kui hakkad lapsele juba varakult rahaga ümberkäimist õpetama, toetab see finantskirjaoskuse arengut ning annab talle suure eelise täiskasvanuikka jõudes! Siin on viis nõuannet lapsele rahatarkuse õpetamiseks.

1. Ole eeskujuks

On ju teada, et lapsed jälgivad ja matkivad vanemaid. Ole oma lapsele positiivseks eeskujuks, demonstreerides arukaid raha kasutamise ja säästmise harjumusi, mida soovid talle õpetada.

2. Loo võimalusi raha teenimiseks

Lapsel peab olema oma raha, et ta saaks õppida otsustama, kuidas seda kasutada. Näiteks võib lapsele maksta taskuraha kodutööde eest, et samaaegselt õpiks ta ka raha väärtust tundma.

3. Kaasa koduse eelarve koostamisse

Laps peaks juba varakult õppima, et „raha ei kasva puu otsas”. Näita talle, kuidas toimub pere igakuise eelarve koostamine, et jääda kulutustega võimaluste piiresse. Laps saab seejärel harjutada oma rahaga ning pidada arvet enda sissetulekute ja väljaminekute üle.

4. Rõhuta säästude tähtsust

Julgusta last raha koguma, kinkides talle hoiupõrsa või -kassa. Aita tal otsustada, kui palju koguda, arutades tema lühiajalisi ja pikaajalisi rahakogumise eesmärke.

5. Õpeta investeerima

Säästmine võib-olla rahatarkuse üheks sambaks, kuid see on ainult üks väike osa rikkuse loomisest. Julgusta last raha kasvatama, õpetades talle investeerimist. Go & Grow’ võimaldab Sul luua oma lapsele kasvukonto ning investeerida tema nimel, kuni ta on piisavalt vana, et ise konto avada.

Pakume tööd!

Augustis täitus meil 170 000 investorit! Bondora investeerimisplatvormiga liitub järjest rohkem inimesi ja seetõttu peab meie meeskond kientidele kvaliteetsete investeerimistoodete ja tipptasemel teenuse pakkumiseks kasvama. Ootame meiega liituma silmapaistvaid inimesi mitmele ametikohale.

Siin on lühiülevaade kolmest vabast töökohast:

Euroopasse laienemise asepresident

Otsime Euroopasse laienemise asepresidenti, kes korraldaks laenude sisenemist uutele Euroopa turgudele. Sinu vastutada oleks turu-uuringud, prioriteetide seadmine, turule sisenemise otsused ning kõik selleks vajalikud tegevused.

.NET arendaja

Eesti parima IT-inseneride tiimi liikmena ehitaksid ja täiustaksid .NET arendajana meie tooteid klientidele kõikjal maailmas. Back-endis oleksid Sinu töövahendid C#, .NET, .NET Core ja Docker ning front-endis ASP.NET, JavaScript/jQuery ja React.

Hispaania kasvujuht

Kas soovid välja töötada ja ellu viia turundusstrateegiat Hispaanias? Siis Sul veab! Otsime Hispaania kasvujuhti, kes aitaks 2023. aastaks viia seal väljastatud laenude summa 200 miljoni euroni.

Bondoras töötamine pole ainult väga lahe, lisaks pakume ka väga häid boonuseid – näiteks heldelt puhkust, ägedaid meeskonnaüritusi ning kilode viisi tasuta torti. Mine aadressile bondora.group/careers ning loe nende ja teiste ametipostide kohta lähemalt. Kui oled motiveeritud, andekas ja tahad maailma muuta, siis kandideeri juba täna!

Mida teha, kui PIN-kood SMS-iga ei saabu

PIN-kood, mille Sulle SMS-iga saadame, on raha väljavõtmiseks ja konto haldamiseks hädavajalik. Kui see hilineb või üldse ei saabugi, võib see omajagu tuska tekitada. Muretsemiseks pole aga põhjust. Probleemiga saab tegeleda mitmel moel.

Mida teha, kui Sa ei saa SMS-iga saadetud PIN-koodi kätte.

Kõigepealt kontrolli, kas sisestatud telefoninumber on õige

Seadete lehel näed, millise telefoninumbri oled oma kontoga sidunud. Kui suunakood või telefoninumber on vale, paranda see ja lase PIN-kood endale uuesti saata.

Kontrolli, kas telefonil on levi

Kui levi on nõrk, võib PIN-kood SMS-iga hilineda. Mine kuhugi, kus levi on parem.

Lülita telefon välja ja uuesti sisse

Las telefon olla enne sisse lülitamist umbes 30 sekundit väljas. Väga tihti see aitab, sest portaal uueneb.

Proovi teist seadet

Kui Sul on teine telefon käepärast, sisesta SIM-kaart sinna ja lase PIN-kood endale uuesti saata. Nii saad teada, kas asi võib olla telefonis.

Võta ühendust klienditoega

Kui ükski eelnev lahendus ei aita, võta meiega ühendust klienditoe lehel. Lingi leiad siit. Kirjelda enda pöördumises ka, milliseid lahendusi oled juba proovinud ning aitame Sind edasi.

Liitu kindlasti meie kanaliga, et Sul ei jääks ükski video vahele!

Bondora video