Vajad abi? Bondora klienditugi aitab! – Bondora (Video)

Bondora uudised

Vastused klientide enimküsitud küsimustele leiad veebilehelt Klienditoe alt. Klõpsa nupul Muu oma konto avalehe paremal ülevas nurgas ning vali rippmenüüst Klienditugi.

Mõnikord võib Sul tekkida lisaküsimusi. Siis võta ühendust meie tubli klienditoe tiimiga adressil [email protected]. Nad räägivad inglise, saksa ja eesti keelt.

Turvalisuspõhjustel ei saa me Facebooki või Instagrami kaudu konfidentsiaalselt informatsiooni jagada. Samuti ei saa me seda teha e-postiaadressile, mis ei kuulu Sulle (ei ole meie lehel registreeritud). Saada küsimus samalt aadressilt, mida kasutasid oma Bondora konto loomiseks. Aitame meeleldi ning püüame Sinu küsimusele tööpäeviti vastata nii kiiresti kui võimalik.

Bondora klienditugi

Jätka ikka investeerimist! Kohtumiseni!

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.