August tõi investoritele meelerahu ja kindlust

Bondora uudised

August näitas taas, kuidas Bondora pakub ka ebakindlatel aegadel kindlust. Meie peamine eesmärk on jätkusuutlik kasv ning teeme kõik selleks, et pakkuda oma kasutajatele turvalist, pikaajalist investeerimisplatvormi. Investorite arv on jätkuvalt tõusnud ning selles osas jagame varsti jälle uudiseid. Hetkel aga naudi seda lühikest kokkuvõtet augusti statistikast ning loe, mida see Sinu kui investori jaoks tähendab.

Bondora on oma stabiilsuse üle praeguses olukorras uhke
Bondora on oma stabiilsuse üle praeguses olukorras uhke.

Augustis otsustasid 3620 inimes oma raha lihtsal moel kasvatama asuda ning liitusid Bondoraga! Kokku on meie juures investeeritud 370 miljonit eurot ja investorid teeninud 47 miljonit eurot tootlust.

Bondora stats

Augustistõusid ka taastumismäärad ning võlamenetlus- ja sissenõudeprotsessis oli 63 355 laenu.Seitse järjestikust kasvukuud näitavad Bondora pühendumist taastada edukalt võlas laenumakseid, et tagada investoritele meelerahu ning parim tootlus.

Augustis investeeriti meie toodetesse 2 763 081 €, kõige rohkem ehk 986 396 € Portfellihaldurisse. Järgmisena investeeriti sel kuul kõige rohkem Portfolio Pro kaudu, mis vahetas kohad Go & Grow’ga. Viimasele kuulus 29% kõigist investeeringutest, mis näitab pea võrdset jaotumist kolme tähtsama investeerimistoote vahel.

Pärast möödunudkuist positiivset kasvu langes tehingute arv järelturul. Kokku oli tehingute väärtus 433 001,48 €. See näitab, et investorid ei müü oma laene käsitsi, vaid lasevad rahal enda heaks käed-vabad investeeringutes kasu teenida.

Laene väljastati Eestis 2 763 081 euro eest. Kuigi see on vähem kui juulikuu 3 037 495 €, on see ikka palju kõrgem kui juunikuu 2 010 847 €. Laene väljastatakse endiselt vaid Eestis ja hetkel see nii ka jääb. Käesoleva kuu lõpus otsustame, kas Soome ja Hispaania laenud taas avada.

Kui need postitused Sulle meeldivad, jälgi meie blogi iga nädal, kus avaldame ka põhjalikumaid ülevaateid Bondora tegevuse kohta. Iga kuu vaatame lähemalt:

  • Taastumismäärasid
  • Investeeringute mahtu
  • Portfellide tootlust
  • Järelturgu
  • Väljastatud laene

Nii et loe ja kohanda oma investeerimisstrateegiat ning laenuportfelli eelistusi vastavalt.