Kolm asja, mida mustade päevade fondi kohta teadma pead – Bondora (Video)

Bondora uudised

Kui 2020. aasta meile midagi õpetas, siis seda, et mustadeks päevadeks peab alati olema raha varutud. Siin on kolm asja, mida selle kohta teada:

1. See on tõesti vajalik

Pole tähtis, milline Su finantsolukord praegu on, natuke raha tuleb alati kõrvale panna. Kui oled mustadeks päevadeks säästnud, ei valmista rahalised raskused nii palju stressi. Olgu Sul siis vaja autot teenindusse viia, hambaarstil käia või lihtsalt uue töökoha otsimise ajal arved maksta ja süüa osta.

2. Kui palju tuleks kõrvale panna?

See on Sinu enda otsus. Soovitame aga säästa piisavalt, et katta 3-6 kuu kulud. Nii oled valmis pea igaks hädaolukorraks.

3. See on lihtsam, kui Sa arvad

Kui sead säästmise esikohale, on see palju lihtsam, kui Sa arvad. Ütlus “Maksa kõigepealt endale” peab paika ning on siinkohal edu võti. Kui oled palga kätte saanud, pane kohe mingi osa sellest mustadeks päevadeks kõrvale. Siis on see tehtud ning Sa ei kuluta raha kogemata ära. Raha kasvamist on ka väga motiveeriv jälgida. NIPP: Go & Grow’s saad seada endale eesmärgi ning vaadata, kui palju sissemaksed ja juurde teenitud tootlus Sind eesmärgile lähemale aitavad!

Kokkuvõte meie 2020. aasta septembrikuu videotest

Loe lähemalt meie blogist.

Hakka meie kanali jälgijaks, investeeri edasi ja kohtumiseni.

Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%* aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.