Bondora purustas uue rekordi ja väljastatud laenude arv kasvas: oktoobri kokkuvõte

Bondora uudised

On kuukokkuvõtte aeg! Iga kuu algul avaldame ülevaatliku postituse selle kohta, kuidas Bondoral läinud on. Oktoober tõi häid uudiseid – püstitasime uue rekordi, väljastasime rohkem laene ja ka muud numbrid olid tugevad, seega Bondora jätkusuutliku kasvu strateegia töötab. Naudi oktoobrikuu ülevaadet ja investeeri rahus!

Oktoobris tõusid taastumismäärad uutesse kõrgustesse
Oktoobris tõusid taastumismäärad uutesse kõrgustesse

Bondora jõudis oktoobris uue teetähiseni. Nüüd investeerib meiega juba üle 140 000 inimese. See on nii tore uudis ja oleme väga tänulikud kõigile investoritele, kes usaldavad Bondorat oma finantstuleviku kindlustamisel. Kui kõik need 140 000 investorit sotsiaalse distantsi nõudeid arvestades ja maskides ritta panna, teeksime Monaco Grand Prix’ vormelirajale peale 42 tiiru. Kujutad pilti? Kokku on Bondora kaudu investeeritud 386 miljonit eurot ja teenitud rohkem kui 48 miljonit eurot tootlust. Pole paha, eks?

Rekordkuu võlamenetluses! Oktoobris taastasime 782 739 euro eest võlas makseid! See on juba üheksas kuu järjest, mil need näitajad tõusevad! Bondora vaev võlamenetluse korraldamisel ja investorite huvide kaitsmisel tasub end ära ning see on tõepoolest meie jaoks keskse tähtsusega.

Investeeringute maht tõusis samuti ning ületas taas kolme miljoni piiri. Kokku investeeriti 3 114 157 eurot. Liidripositsioonidel olid Portfelliahldur ja Go & Grow, esimesele kuulus 40% ja teisele 36% kõigist investeeringutest. Portfolio Pro langes pärast kaht tugevat kuud seekord kolmandale kohale ning kokku investeeriti seal 694 648 eurot. API investeeringute summa oli sel kuul  47 541 eurot.

Laene väljastati oktoobris 3 114 157 euro eest, mis on 12,7% rohkem kui möödunud kuul. Hetkel väljastatakse laene endiselt ainult Eestis, sest nii on majanduslikult ebakindlatel aegadel lihtsam tasakaalu tagada.

Üldine aastane intressimäär oli oktoobris 17,5%, mis on endiselt kõrgem kui aastane eesmärk 12,8%. Enim panustavad sellesse Hispaania laenud, mille aastane intressimäär on hetkel 20,8%, seejärel Eesti (19,9%) ja siis Soome (12%). Soome laenude intressimäär on hetkel ainus, mis jääb oma eesmärgile alla.

Kas need numbrid pakuvad Sulle huvi?

Väga tore, sest avaldame iga kuu ka täpsemaid analüüse Bondora tegevuse kohta. Jälgi meie blogi ja loe detailsemaid ülevaateid:

  • Taastumismäärade kohta
  • Investeeringute mahu kohta
  • Portfellide tootluse kohta
  • Järelturu kohta
  • Väljastatud laenude kohta

Loe ja kohanda oma investeerimisstrateegiat ning laenuportfelli eelistusi vastavalt!