Mis paneb Bondora tööle? Andmed. Palju-palju andmeid. Täna tutvume lähemalt ühe meie töötajaga, kes ei suuda ilma andmeteta elada. Bondora superstaaride blogisarjas säravad kõik need andekad inimesed, kes teevad Bondorast Euroopa parima veebipõhise investeerimisplatvormi. Sari toob päevavalgele nende kire oma töö vastu, isiklikud investeerimiskogemused ning mõned lõbusad faktid nende isiksuse kohta.

Loe edasi ja vaata, milline on kirg meie neljandal Bondora superstaaril numbrite ja inimeste vastu, miks ta armastab oma tööd ja kuidas ta andmete abil muudab Bondorat veelgi paremaks.

Bondora kangelased 4. osa — Avishek Tarun

👨‍💼Bondoras alates: 2019

💻Amet: Andmeteadlane

🚀Osakond: Turundusanalüütika

Selline näeb Avi välja, kui tal jälle mingi vahva sõnakõlks pähe tuleb
Selline näeb Avi välja, kui tal jälle mingi vahva sõnakõlks pähe tuleb

Andmed, sõnamängud, rohkem andmeid

Nagu selle foto allkirjast näha, armastab Avishek Tarun (ehk Avi) sõnamänge (ing. k. puns). Andmeteadlase puhul on see üsna ootamatu ja see teebki Avi nii eriliseks. Pole sugugi juhuslik, et teda omavahel “PUN-isher”-iks kutsutakse.  Kuigi läbi ja lõhki numbriteinimene, armastab Avi teiste inimestega koos olemist, nalja tegemist ning ka tööalaselt ühiselt ülesannete täitmist.

Ta alustas Bondoras 2019. aasta veebruaris ning kuulub turundusanalüütika meeskonda, kus tema andmete analüüsi alusel saame pakkuda meie klientidele parimat teenust:

“Töötan andmetega. Paljude andmetega. Ja kõigega, mis seda ümbritseb, ehk suhtlen erinevate tiimidega, et nende vajadusi mõista, koostan SQL-i päringuid, analüüsin, teen tulemustest kokkuvõtteid ja räägin erinevate osapooltega, et neil oleks kõik vajalik olemas.”

Kõige tänuväärsem osa Avi tööst on näha, kuidas peegelduvad tema analüüsid kliendikogemuses:

“Oo, andmete jõud! Olen väga rõõmus, kui saan andmete põhjal head nõu anda, mida edasi teha ning mulle meeldib erinevate tiimidega klientide leidmise ja uute toodete nimel töötada. Tore on näha, kuidas minu töö aitab asjadel veelgi paremaks muutuda. Olen inimeste inimene ja armastan erinevate oskustega meeskondade tüütamist (vabandust, suhtlemist). 😉 See sobib suurepäraselt mulle, kes ma armastan ühekorraga nii inimesi kui andmeid.”

📚 Avi raamatusoovitus:

Faktitäius: kümme põhjust, miks me maailmast valesti mõtleme – ja miks asjad on paremini, kui sa arvad”, Hans Rosling.

Hajuta

Avi on investeerimisega tegelenud nüüd umbes neli aastat. 2016. aastal investeeris ta pisut krüptosse ja järgmisena lisas portfelli Bondora Go & Grow. Ta tahab osta Eestis aktsiaid ka väljastpoolt Balti riike, mis ei oleks üle mõistuse kallid. Hajutamine on ülioluline!

Hajutamisest rääkides. See on ka üks kolmest parimast investeerimisnõuandest, mis Avi saanud on:

“Ära investeeri rohkem, kui võid kaotada, hajuta investeeringuid ja kasuta liitintressi jõudu.”

Targad sõnad: “Ole lahke enda ja teiste vastu, rõõmusta, täienda end ja astu mugavustsoonist välja.”

Lähme isiklikumaks

Mis on Sinu hingeloom?

Leemur. Mitte vaid tema nutikuse, laheduse ja kasulikkuse pärast, vaid ka sellepärast, et nad lahendavad vaidlusi haisulahingutega. 💣 Reisisin Madagaskarile spetsiaalselt selleks, et näha neid loomi oma loomulikus elukeskkonnas ega pidanud pettuma.

Mis on Sinu lemmiktoit?

Biryani! See on maailma kõige maitsvam roog. Kes nõus ei ole, peab minuga võitlema. Kahjuks ei müüda Tallinnas mitte kuskil üht õiget biryanit, kuid õnneks oskan ise seda üsna hästi valmistada… 😋

Mida arvad ananassist pizza peal?

See on sama, mis küsida, kas inimesed peaksid sööma läbiküpsenud steiki. Nad võivad seda teha, kui tahavad, aga mina mõistan neid sisimas selle eest hukka.

Millist toitu keeldud söömast?

Hmm, väga raske küsimus. Mulle meeldib kõik, kui see on hästi tehtud, aga kui peaksin valima, siis ei sööks enam mitte kunagi ketšupit.

Selline ta on! Avi, meie maja PUN-isher, hea näide sellest, et numbreid ja inimesi on võimalik ka korraga armastada. Juba järgmisel kuul Bondora superstaaride ⭐️ 5. osa!

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.