Juulis oli kasvu märgata kõigis investeerimistoodetes 🥳

Statistika ja andmed

Juba teist kuud järjest toimis juulis Go & Grow taas normaalselt ning kõigi lemmik investeerimistootel läheb aina paremini. Go & Grow’ investeeringud tõusid juulis oluliselt ning nende kogusumma ulatus sel kuul 959 901 euroni võrreldes möödunud kuu 248 543 euroga. Netotootlus kuni 6,75%* aastas säilis ka kriisi ajal ning näha on, et investorid soovivad taas Go & Grow’sse investeerida.

Aasta teine pool algas kasvuga kõigis investeerimistoodetes
Aasta teine pool algas kasvuga kõigis investeerimistoodetes.

Kuigi ootasime vähenemist teistes toodetest Go & Grow’ kasvu tõttu, siis tegelikult oli kõigis Bondora toodetes siiski märgata kasvu. Kokku oli kasv 51,1% ning see on aasta teisele poolele väga hea algus.

Investeerimine erinevates toodetes, juuli

51,5% kasv juulis erinevatesse investeerimistoodetesse tegi möödunud kuu 37,2% languse tasa. Kokku investeeriti Bondora toodetesse 3 037 495 €. Nagu möödunud kuul, kasvas ka juulis enim Go & Grow (286,2%), kuigi ka API tulemused on väga head ning juunikuine 76 668 € kahekordistus juulis ja oli 153 767 €.

Kui vaadata tabelit juulis, on jagunemine Go & Grow’, Portfellihalduri ja Portfolio Pro vahel peaaegu võrdne. Kuigi Go & Grow’ kasvab jõudsalt, tehti tegelikult suurim osa investeeringutest ikkagi Portfolio Pro kaudu, kus kogusumma ulatus 977 664 euroni. Vahe võrreldes teiste toodetega on aga väga väike.

Teisel kohal on Go & Grow summaga 959 663 € ja kolmandal Portfellihaldur summaga 946 164 €. Vaadates viimaste kuude kasvutrendi, hõivab Go & Grow aga ilmselt augustis taas suurima osa.

Tugev jätkusuutlik kasv

Pea võrdne jaotus kolme suurema toote vahel viitab Bondora jätkusuutlikule kasvule. Suudame jätkuvalt pakkuda kuni 6,75%* tootlust aastas Go & Grow’ investoritele ning oleme ülejäänud aasta osas väga optimistlikud. Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit

Lihtsam investeerimine? Aga palun! 🡪

Investeerimine peaks olema lihtne. Vähemalt seda usume meie Bondoras. Meie eesmärk on alati teha investeerimine lihtsamaks. Nüüd uuendasime selleks juhtpaneeli. 

Uuel juhtpaneelil on näha kõik kõige olulisem info hetkest, mil oma kontole sisse logid. #Lihtne. Näed seal tootlust, kontole investeeritud summat, eesmärgi saavutamist, jne. Samuti lisasime juhtpaneelile Rahakoti funktsiooni, mis näitab väljamakseks saadaval olevat raha.

Ülevaade konto seisust pole kunagi olnud nii hästi hoomatav.
Ülevaade konto seisust pole kunagi olnud nii hästi hoomatav.

Tahaksime uudist juba väga avalikustada, kuid uuendus pole veel päriselt valmis. Aga õige pea on 🤩

Ei jaksa oodata? Rohkem infot siin.