Soome turg on tagasi, Bondora pälvis auhinna ja muud tähtsamad uudised 🎉

Bondora uudised

Uus kuu, uued saavutused. Novembris tähistas Bondora päris mitut olulist sündmust, ja võitis ka auhinna. Kas oled kuuülevaateks valmis? Hakkame pihta!

Aeg tähistada häid uudiseid!
Aeg tähistada häid uudiseid!

Soome laenuturg on tagasi

Aasta esimeses pooles peatasime laenude väljastamise Hispaanias ja Soomes ning keskendusime vaid Eestile. See oli meie hinnangul parim võimalus esimese ja teise kvartali volatiilses majandusõhkkonnas riske ohjata. Nüüd, pärast suuremate tormide möödumist, teatame rõõmuga, et Soome laenud on turul tagasi.

Oled seda uudist kindlasti kaua oodanud ning oleme Sulle kannatlikkuse eest tänulikud. Tegime seda pidades silmas oma investorite parimaid huvisid ning sooviga hoida oma ettevõtte jätkusuutlikkust. Me ei tea veel, millal Hispaania laenud turule tagasi tulevad, kuid praegu rõõmustame Soome laenude naasemise üle.

Tublid saavutused

Novembris pälvis Bondora Peresõbraliku tööandja kuldtaseme, mis on Sotsiaalministeeriumi kõrgeim tunnustus.

Kuldtaseme saavutamiseks pidime vastama kõrgeimale taseme tingimustele seitsmes kategoorias ning vähemalt hõbetasemele kolmes. Kategooriad olid: paindlik tööaeg, info liikuvus, sotsiaalne õhkkond, värbamine, organisatsiooni sotsialiseerumine, professionaalne areng ja tugi, sünergia ja kultuur, töökeskkond, tervislike eluviiside toetamine ning tagasiside ja küsitlused.

Tunnustus antakse välja pärast kahe-aastast hindamisperioodi, seega oleme selle üle tõesti väga-väga uhked!

Rekordilised hetked

Bondora jaoks oli tegemist rekordilise kuuga. Pärast üheksa kuud kestnud tõusu taastumismäärades purustasime järjekordse rekordi. Kokku taastasime 737 259 euro eest võlas makseid vaid ühe kuuga. Oleme oma töö üle uhked ja rõõmsad, et see kananb vilja. Loodetavasti murrame selle rekordi varsti jälle.

Saksa investeerimisblogija jagab oma Bondora kogemust

Selle kuu külalisblogija oli Aleks Bleck. Ta on saksa ühirahastusblogi Northern Finance asutaja ja sisulooja. Aleksi blogiartikkel räägib tema investeerimiskogemusest Bondoras ja sellest, kuidas mitme portfelli omamine aitab rohkem teenida. Ta räägib ka ajastusest investeerimises ja sellest, kuidas pikaajalised investeeringud kasulikud on. Kui Sa pole seda veel lugenud, tee seda kindlasti.

Härrad!

19. novembril oli meestepäev, seega kasutasime võimalust üheks lõbusaks meeskondlikuks koosviibimiseks (loomulikult olid mängus ka maiustused – see on ju Bondora 😊). Naised koostasid meeste jaoks lõbusa viktoriini, milles pandi proovile nende teadmised kontoris töötavate naiste kohta (need olid üsna head!). Samuti jagati Bondora meestele erinevaid auhindu. Kasutame iga võimalust oma inimesi meeles pidada. Lõppude lõpuks oleme ju üks suur superstaaride tiim.

19. november oli rahvusvaheline meestepäev.
19. november oli rahvusvaheline meestepäev.

Tähelepanu Bondora andmeteadlasel

Selle kuu Bondora superstaaride blogiseerias intervjueerisime turundusanalüütika andmeteadlast Avishek Taruni. Ta on meie keeleväänaja, lõbus sell ja muidugi erakordne andmeteadlane.

Avi jagas oma kogemust Bondoras ja rääkis, mida oma töös armastab. Samuti jagas ta ausat, kuid kasulikku invsteerimisnõu. Kui tahad andmeteadlase elust rohkem teada, pead seda artiklit lugema.

Avishek Tarun – Bondora andmeanalüütik ja majasisene keeleväänaja
Avishek Tarun – Bondora andmeanalüütik ja majasisene keeleväänaja

Ongi selleks kuuks kõik! Jälgi kindlasti nii meie blogi kui ka Instagrami ning hoia end Bondora eluga kursis! Täname lugemast, jätka investeerimist ja kohtumiseni!