Kokkuvõte meie 2020. aasta augustikuu videotest

Bondora uudised

Augustis tutvustasime lähemalt, kuidas leida endale sobivaim investeerimisviis Bondoras, kuidas kohandada enda menüüvaadet, jagasime uudiseid erinevate makseviiside kohta ja palju muud. Vaata lähemalt allpool.

3 võimalust Bondoras investeerimiseks

Bondora teab, et igaüks investeerib isemoodi. Sellepärast pakumegi kolme erinevat investeerimistoodet. Nendeks on: Go & Grow, Portfellihaldur ja Portfolio Pro.

Go & Grow on meie kõige populaarsem toode, sest:

  • seda on lihtne kasutada
  • pakub stabiilset kuni 6,75%* tootlust aastas
  • see ei nõua Sinult suurt panust
  • ja riskid on madalamad kui meie teistel toodetel.

Kui oled investeerimises alles uus või otsid madalama riskiga investeeringut, mis on peaaegu täiesti automaatne, on Go & Grow hea valik.

Sulle võib sobida Portfellihaldur, kui soovid:

  • ise riski-tootluse strateegiat valida
  • poolautomaatset kogemust, kuid soovid pisut ka ise panustada

Portfolio Pro onSinu jaoks, kui:

  • oled kogenud investor
  • tahad ise oma investeeringuid hallata
  • soovid oma portfelli jaoks valida konkreetseid kriteeriume

Milline toode sobib Sulle kõige paremini? Anna meile sellest kommentaarides teada.

Menüüvaate muutmine

Kui Sa mõnda toodet oma peamenüüs ei näe, pead ilmselt muutma vaate seadeid. Seda on väga lihtne oma soovidele kohandada.

Kui oled sisse loginud, klõpsa lehe parempoolses ülaservas oma nimel ja vali sealt Muuda vaadet.

Seejärel vali mõni eelseadistatud vaade või liiguta nuppe Kohanda tulbas ning lisa ja eemalda infot vastavalt oma soovile. Salvestamiseks klõpsa Vali. Uued seaded on nüüd Sinu menüüs nähtavad.

Pea aga meeles: menüü muutmine ei too kaasa tootevahetust. Soovitud toote aktiveerimiseks klõpsa selle nimel vasakpoolses menüüs.

Kui vana pean Bondoras investeerimiseks olema?

See on väga tore, kui lapsed tahavad juba noorelt alustada investeerimisega. Bondoras investeerimiseks pead aga olema vähemalt 18-aastane. Ometi ei tähenda see, et Sa ei võiks investeerimise kohta uurida, ehkki Sa ise veel investeerida ei saa.

Mida varem rahaasjadesse süvened, seda parem. Arusaamine pühendumisest, kannatlikkusest ja investeerimise kasulikkusest aitab Sul kindlasti tulevikus edukas olla.

Seega isegi, kui oled veel noor, õpi ja uuri finantsvaldkonna kohta kõike mis võimalik ja küsi ka vanematelt, kui soovid rohkem teada.

Nii oled hiljem täiskasvanuna rahaliseks vastutuseks paremini valmis.

Loe lähemalt

Miks ei saa kaardiga sissemakseid teha?

Ilmselt oled märganud, et me ei paku hetkel kaardiga sissemakse tegemise võimalust. Muretsemiseks ei ole põhjust – plaanime kindlasti proovida uusi kaardimakse võimalusi.

Praegu aga oleme sissemaksete tegemise teinud veelgi lihtsamaks SEPA välkmaksetega. SEPA-makseid saab teha ööpäevaringselt ja iga päev. Kasutatakse kahe-etapilist isikutuvastust, mis on väga turvaline. SEPA-maksed võivad sõltuvalt pangast võtta kuni kolm tööpäeva.

Seega, kuigi püüame juba sel aastal uusi kaardimakse pakkujaid katsetada, ei ole SEPA-maksetest midagi lihtsamat, turvalisemat ja kiiremat.

Ära unusta liituda meie videokanaliga, jätka ikka investeerimist ja peatse kohtumiseni!