Kokkuvõte meie märtsikuu videotest

Bondora uudised

Märtsikuus vaatasime lähemalt kuidas teha väljamakseid, kui pangakaart on aegunud, kuidas seadistada Portfolio Pro’d ning kuidas lisada lisaks Go & Grow’ kasvukontole ka teisi tooteid. Vaata lähemalt allpool.

Mu pangakaart on aegunud, kuidas saan väljamakseid teha? – Bondora

Kui kandsid raha kaardi pealt oma Bondora kontole ning ei saa seda sealt enam sinna kanda, sest kaart on aegunud, ära muretse.

Võid teha väljamakse nagu tavaliselt. Meie nutikas süsteem taipab, et kaart ei ole enam kasutuses ning kanne saadetakse automaatselt sellega seotud pangakontole ja aegunud kaart eemaldatakse Sinu kontolt.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ning liitu videokanaliga. Täname vaatamast ja jätka investeerimist!


Kuidas teha muudatusi Portfolio Pro’s? – Bondora

Kas teadsid, et Portfolio Pro’s investeerides võid selle seadeid igal ajal muuta ega pea tingimata uut kontot looma?

Selleks klõpsa lihtsalt Portfolio Pro nupul peamenüüs ning ava pliiatsi sümbolit klõpsates seadete leht.

Muudatuste salvestamiseks klõpsa Aktiveeri nuppu sama lehekülje allosas. Nii kiire ja lihtne see ongi! Portfolio Pro hakkab nüüd uusi investeeringuid otsima uute kriteeriumide põhjal.

Kui Sulle sellised nõuanded meeldivad, liitu ka meie YouTube’i kanaliga ja jälgi meid Facebookis @bondoracapital. Tänan vaatamast ja jätka ikka investeerimist. Kohtumiseni!


Kas saan Go & Grow’le lisaks investeerida ka teiste toodetega? – Bondora

Jah, võid seda vabalt teha ka Portfellihalduri või Portfolio Pro’ga.

Tee nad esmalt põhimenüüs nähtavaks (kui Sa pole seda veel teinud) ning seejärel aktiveeri soovitud toode. Kui soovid neid ka oma kontol näha, klõpsa üleval ekraani paremas servas oma nimel ja vali Muuda vaadet. Sealt vali Kohanda ja lülita sisse kõik, mida soovid näha. Muudatuste salvestamiseks klõpsa Vali ja ongi kõik.

PS! Vaate muutmine ei muuda valitud tooteid. Toote valimiseks klõpsa vastavat nuppu menüü vasakpoolses servas.

Kui Sulle sellised nõuanded meeldivad, liitu ka meie YouTube’i kanaliga ja jälgi meid Facebookis @bondoracapital. Jätka ikka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.