🚀 UUS Go & Grow’ limiit: saavuta oma eesmärgid veel kiiremini

Bondora uudised

2024 on juba täistuuridel käimas. See tähendab, et Sa oled tõenäoliselt nĂĽĂĽdseks jõudnud oma alanud aasta investeerimiseesmärgid kirja panna. Ja siin tulemegi meie mängu! 

Selleks, et aidata Sul kiiremini soovitud tulemusteni jõuda, tõstame Go & Grow’ kuulimiidi 700 € pealt lausa 1000 € peale. 

Saavuta oma rahalised eesmärgid kiiremini, võttes maksimumi uuest 1000-eurosest Go & Grow' kuulimiidist. 
Saavuta oma rahalised eesmärgid kiiremini, võttes maksimumi uuest 1000-eurosest Go & Grow’ kuulimiidist. 

Saavuta oma unistused kiiremini 

Alates 23. jaanuarist saad iga kuu investeerida oma Go & Grow’ kontole kuni 1000 € ja teenida selle pealt aastas kuni 6,75%* tootlust. Investeeritud summa, mis ĂĽletab uut kuulimiiti, hakkab Sulle teenima aastas kuni 4%* tootlust. 

Sõltumata sellest, kas Sind ajendab investeerima inflatsioon, soov suurendada rahalist kindlustunnet või lihtsalt koguda mõne erilise sĂĽndmuse jaoks, suurem kuulimiit võimaldab Sul kiiremini oma eesmärkideni jõuda. 

Ainult kĂĽsi ja Sulle antakse 

Viimaste kuude jooksul on mitmed investorid pöördunud meie poole sooviga kuuliimiti tõsta.  

Ja seda enam on meil hea meel, et meil on viimaks võimalus seda teha, jätkates seejuures turvalise ja lihtsa investeerimiskogemuse pakkumist. 

Loodame, et uus 1000-eurone kuulimiit aitab Sul oma 2024. aasta rahalisi eesmärke paremini ellu viia. 

Aitäh, et oled valinud Bondora oma finantsteekonda toetama
Aitäh, et oled valinud Bondora oma finantsteekonda toetama.

Jätkame ĂĽheskoos kasvamist 

Meil oli rõõm näha, kuidas 2023. aastal kasvas Go & Grow’ kaudu investeerijate hulk lausa 27% võrra! See tähendab, et aina rohkem inimesi soovib oma raha võimalikult mugavalt kasvatada. 

Seejuures suurenes lisaks meie kliendibaasile ka Bondora Group ettevõttena. Eelmisel aastal kasvas meie töökollektiiv pea 200-liikmeliseks, me sisenesime uutele turgudele ja alates 2008. aastast on meie kaudu tehtud kokku pea 1 miljardi euro väärtuses investeeringuid. Ja mis seejuures kõige tähtsam – investorite tootlus on selle perioodi jooksul kokku ĂĽle 100 miljoni euro! 

Meie sĂĽdameasjaks on toetada Sind sel teekonnal enda unistuste poole. 

Kusjuures Sinu ainsaks ĂĽlesandeks on lihtsalt investeerida ja lasta seejärel teha liitintressil oma tööd –  s.t teenida Sulle aastas kuni 6,75%* tootlust. 

Investeeri Go & Grow’sse >> 

Kui Sul veel pole investeerimiskontot, siis saad selle mõne hetkega luua meie kodulehel bondora.com! 

Uuendatud kasutustingimused 

Seoses uue kuulimiidiga uuendame ka Go & Grow’ kasutustingimusi. Kui Go & Grow’ uuendus on juba Sinu kontosse jõudnud, saad uute kasutustingimustega tutvuda siin. Alates 23. jaanuarist 2024 kehtivate uute tingimustega nõustumiseks lihtsalt jätka oma konto tavapärast kasutamist.  

Kui aga Go & Grow’ uuendus pole veel Sinu kontosse jõudnud, siis sellest hoolimata kehtib uus limiit ka Sinu jaoks. Selle aktiveerimiseks ei pea Sa ise ĂĽhtegi lisasammu tegema.  

Kui Sa uuendatud tingimustega ei nõustu, saad kohe oma Go & Grow’ lepingu lõpetada ja konto sulgeda. Sellekohased juhised on lisatud uuendatud kasutustingimustesse

On Sul kĂĽsimusi?  

K: Minu kontos on Go & Grow’ uuendus aktiveeritud. Millal toimub minu investeeringute automaatne optimeerimine vastavalt uuele Go & Grow’ limiidile? 

V: Kui Go & Grow’ uuendus on Sinu kontos aktiveeritud ja Sul on raha, mis teenib hetkel aastas kuni 4%* tootlust, siis uue limiidiga kaasnev investeeringute optimeerimine toimub 1. veebruaril. Seni soovitame lisada oma Go & Grow’ kontole kuni 1000 €, et hakata teenima aastas kuni 6,75%* tootlust. 

K: Mis kuupäevast hakkab kehtima uus limiit? 

V: Uus 1000-eurone kuulimiit jõustub alates 23. jaanuarist 2024. 

🤗 On Sul veel küsimusi? Kui jah, siis külasta julgelt meie klienditoe lehte või võta otse ühendust meie tiimiga.