Valgus, kaamera, võte! Saage tuttavaks kümnenda Bondora superstaariga

Bondora uudised

Tahad midagi Go & Grow’ kohta küsida või vajad abi konto kasutamisel? Tema aitab! Michelle Belle – investorsuhete partner ja kümnes Bondora superstaar.

Michelle'i elu moto on: "On täiesti okei elada elu, mida teised ei mõista."
Michelle’i elu moto on: “On täiesti okei elada elu, mida teised ei mõista.”

Michelle pakub maailmatasemel klienditoe teenust meie 160 000 ja rohkemale investorile ning teeb seda naeratus näol 😄 Bondora superstaaride blogisarjas räägime bondorakate kirest oma tegemiste vastu; sellest, miks nad armastavad oma tööd ning jagame ka muud põnevat, mida Sa varem ei teadnud. Michelle on superstaar rohkem kui ühel põhjusel … Kui tahad teada miks, pead edasi lugema.

Bondora superstaarid #10 – Michelle Belle

👩🏾 Bondoras alates: 2020

💻 Amet: Investorsuhete partner

📧 Osakond: Investorsuhted

Michelle liitus Bondoraga 2020. aasta veebruaris ajutise töötajana. Ta tegi aga investorite aitamisel nii head tööd, et palusime tal meile täiskohaga tööle tulla.

Päev aadressil 221B Baker Street

Vastuseks kõigi detektiivide küsimusele – ei, Michelle ei ela tegelikult sellel aadressil, kuid veedab tõepoolest oma päevad Sherlocki ja Watsoni, ehk oma kahe armsa koera seltsis.

Mul on kaks kodukontorikaaslast – Sherlock ja Watson (tegelikult kolm, abikaasa ka). Enamasti on minu kanda pr. Hudsoni roll, kes püüab neid pahandustesse sattumisest ja riidu minemisest säästa. Nad ei tegele müsteeriumide lahendamisega, kuid jälgivad siiski liikumisi meie koduhoovis ja turvavad seda.

Räägi meile oma Bondora teekonnast lähemalt.

On tõesti meeldiv töötada ettevõttes, mis püüab alati olla parem ning pakub seda võimalust ka oma töötajatele. Oleme pandeemia ajal palju õppinud ning see on teinud meid otsekohesemaks ning muutnud klienditeenindust veelgi paremaks. Samuti alustasin hiljuti tööd kommunikatsiooni tiimis, kus saan arendada oma huvi professionaalse kirjutamise vastu.

Sa oskad tõepoolest väga hästi kirjutada, mida paljud ei pruugi teada. Kas varjad veel mõnd annet?

Olen ka väikestviisi rohenäpp ning kasvatan juba mitu aastat köögivilju ja maitsetaimi. Hiljuti alustasin ka tennisetreeningutega kaks korda nädalas kell seitse hommikul 🎾

Ohsa, kell seitse hommikul! Kas oled lõokese tüüpi?

Ei, üldse mitte! Kell 6:15 trenniks ärkamine on minu jaoks väga raske, kuid seda väärt.

Mis on Sinu töö juures kõige parem?

Investorite aitamine nende finantseesmärkide saavutamisel.

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

Ei mingit häma. Usun, et on väga tähtis olla aus, otsekohene ning tunnistada oma vigu.

Kui saaksid uuesti ülikooli minna, mis eriala Sa siis valiksid?

Õpiksin mingit keelt. Elasin lapsena mõnda aega Saksamaal ja hakkasin õppima saksa ja hispaania keeli. Kahjuks ei jätkanud ma sellega, kui tagasi USA-sse kolisime. Täiskasvanuna on teise keele õppimine väga raske.

📚 Michelle’i raamatusoovitus:

“You and I Eat the Same”, René Redzepi

Sherlock ja Watson – nunnu!
Sherlock ja Watson – nunnu!

Aga nüüd tööväliste, isiklikemate küsimuste juurde

Kas ananassil on asja pitsa peale?

Mitte mingil juhul! See on hea toidu solvamine.

Mis on Sinu lemmiktoit?

Armastan tänavatoidu takosid, kuigi maisitaskusse pistetuna võiksin vist süüa mida iganes.

Millist toitu keeldud söömast?

Proovin kõike kasvõi korra (olen söönud näiteks pardi südant) ega keeldu tavaliselt millestki. Kuid ma ei armasta väga herneid ega lillkapsast, söön neid vaid koos teiste toitudega.

Lemmik telesaade?

Väga raske vaid ühte välja valida! Esimesena tuleb meelde “The Good Place”. See on väga lõbus, vaimukas ja mõtlemapanev. See pole ainult meelelahutus, vaid uurib inimeseks olemise väljakutseid. Samuti “Schitt’s Creek”. Ka väga hea!

Mida tahaksid teha, kuid kardad?

Tahaksin sukelduda, kuid kalipso selga panemine ja ookeani sügavuste avastamine tekitab minus klaustrofoobiat. Lisaks elab seal palju loomi, keda ma kohata ei taha!

Kuhu järgmisena reisida sooviksid?

Nende paikade nimekiri on juba väga pikk – Uus-Meremaa, Rumeenia, Tansaania.  Loodetavasti saan sel talvel minna Norrasse suusatama ja virmalisi vaatama.

Räägi, mis Sulle Eestis meeldib, mida USA-s ei ole.

Must leib! Mu elu on nüüd parem igavesest ajast igavesti.

Ja paljastus, mida kõik ootavad …

Oled Michelle’i võib-olla juba kohanud iganädalastes videotes investoritele, kuid lisaks sellele täitis ta kõrvalosa ka filmis “Isad ja tütred”. Ikkagi tõeline superstaar! 🤩

Vot nii! Michelle on järjekordne näide sellest, kuidas bondorakad on tegusad mõlemal pool kontoriust. Püsi lainel tuleva kuu üheteistkümnenda Bondora superstaariga kohtumiseks!

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.