Novembrikuu viis enim küsitud küsimust, vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame vastata kõigile teie küsimustele ningi pakkuda parimat klienditeenindust. Siin on seekordsed viis enim küsitud küsimust. Hakkame pihta!

Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes erinevates osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes erinevates osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.

1. Investeermine: “Miks mu portfell ei investeeri?”

Portfolio Pro ja Portfellihalduri investorid võivad viimasel ajal olla märganud investeeringute vähenemist. Miks nii?

Vaatlesime hiljuti investeeringute jagunemist erinevate toodete vahel. Võrreldes neid tulemusi aktiivsete investorite arvuga leidsime, et Portfellihalduri ja Portfolio Pro investorid omandasid rohkem investeeringuid. Seetõttu muutsime hajutamise reegleid nii, et kõigil Go & Grow’ investoritel oleks võrdsed võimalused investeerida. Seepärast võidki olla märganud väiksemat investeeringute arvu oma portfellis.

Mõistame, et see teeb meele mõruks, kuid tahame olla õiglased kõigi investoritega, ka nendega, kes kasutavad Go & Grow’d.

Kui Sa Go & Grow’d veel ei kasuta, siis ehk on nüüd just õige aeg proovida. Klõpsa siia ja loe Go & Grow’ kohta lähemalt.

2. Blogi: “Kust leian Bondora laenuturu kohta rohkem infot?”

Avaldame informatiivseid ja harivaid postitusi oma Bondora blogis pea iga päev. Sealt leiad meie turu kohta igasugust infot, nagu näiteks laenude väljastamisega seotud numbrid, toodetesse investeerimine, analüüsid järelturu tehingute kohta ja palju muud. Samuti postitame finantsnippe ja väärtuslikke investeerimisnõuandeid, millega saad oma finants- ja investeerimisalaseid teadmisi avardada. Ka lisame lõbusaid lugusid Bondora töötajatest, uudistest ja eesriidetaguseid hetki. Vaata järele!

3. Maksud: “Kui palju pean Go & Grow’ konto pealt makse maksma?”

Makse maksad ainult selle tulu pealt, mis ületab sissemakstud summat.

Näiteks, kui investeerid 1500 €, käsitletakse väljamakse esimest 1500 € algkapitali väljamaksena, millelt makse tasuda ei tule. Kõike, mis ületab seda 1500 eurot, käsitletakse müügituluna ning maksud tuleb tasuda ainult sellelt osalt. Ehk, kui võtad kontolt välja 1800 eurot, pead makse tasuma vaid 300 euro pealt.

Kõiki Go & Grow’ kontole tehtud makseid võetakse ühe investeeringuna, kuigi vahendeid on kasutatud erinevate nõuete omandamiseks. Ei ole tähtis millal või mitmes osas Sa oma Go & Grow’ kontole raha lisasid.

Loodetavasti vastas see Sinu küsimusele, kuid soovitan Sul ühendust võtta maksunõustajaga, kui Sa pole päris kindel.

4. Maksed: “Unustasin lisada viitenumbri.”

Makse tegemiseks on igal investoril oma viitenumber. Lisades selle makse kirjeldusse, leiame kande kiiremini üles ja see lisatakse Sinu kontole võimalikult ruttu.

Kui unustad lisada makse kirjeldusse oma viitenumbri, võib protsess kauem aega võtta, sest peame Sinu makse manuaalselt Su Bondora kontoga siduma.

Tegid makse ja see pole 3 tööpäeva jooksul laekunud? Võta ühendust meie klienditoega aadressil [email protected] ning esita meile makset kinnitav dokument (nt selle konto IBAN, millelt ülekanne tehti), millel on toodud Sinu nimi ja makse üksikasjad. Meie klienditugi on Sulle hea meelega abiks ja aitab makse õige kasutajakontoga siduda.

5. Minu konto: “Kuidas saan muuta telefoninumbrit?”

Oma andmeid, nagu näiteks telefoninumbrit, saad lihtsasti muuta Juhtpaneelil. Logi kontole sisse ja klõpsa vasakpoolsel menüüribal Seadete ikooni.

Vali sealt, milliseid isikuandmeid soovid muuta, kas aadressi, telefoninumbrit, e-posti aadressi või muud. Klõpsa väljal, mida soovid muuta, sisesta uued andmed ning salvesta ja ongi valmis!

Kui see mingil põhjusel ei õnnestu, siis kirjuta meile aadressil [email protected] ja aitame Sind esimesel võimalusel.

Ongi selleks kuuks kõik! Loodetavasti vastasime kõigile Sinu küsimustele. Kui tahad veel midagi küsida, saad alati pöörduda meie klienditoe lehe poole.

Järgmisel kuul vaatame terve aasta enim küsitud küsimusi – ära jää ilma!