Kokkuvõte meie 2021. veebruarikuu videotest

Bondora uudised

Ja veebruarikuu ongi juba otsakorral. Selle kuu videotes selgitasime, millised on nõuded isikutuvastusele, miks võib tuvastusprotsess võtta mõnel juhul kauem aega ja kuidas see on seotud raha reserveerimisega. Vaata lähemalt allpool.

Miks raha mu kontol on reserveeritud?

Kas liitusid meiega hiljuti ja lisasid kontole raha, kuid see on nüüd reserveeritud? Selles videos selgitame, miks.

Investoriks hakates pead täitma “tunne-oma-klienti” ankeedi ja kinnitama konto. Kui see ei ole veel kinnitatud, ent lisasid sinna juba raha, reserveeritakse kontole kantud summa. See tähendab, et raha ei investeerita ning Sa ei teeni tootlust.

Rahale ja oma konto kõigile võimalustele pääsed ligi siis, kui kinnitamine on lõpule viidud. Siis saad hakata investeerima ning oma unistuste finantstulevikku kujundama.

Miks võtab konto kinnitamine tavalisest kauem?

Investoriks hakates pead kinnitama oma konto ja täitma “tunne-oma-klienti” küsimustiku. Kui need etapid ei ole veel läbitud, ent lisasid kontole juba raha, reserveeritakse see seniks, kuni oled oma konto lõpuni ära kinnitanud. See tähendab, et raha ei investeerita ning Sa ei teeni hetkel tootlust. Rahale ja oma konto kõigile võimalustele pääsed ligi siis, kui kinnitamine on lõpule viidud. Seejärel saad hakata investeerima ning oma unistuste finantstulevikku kujundama.

Kui konto kinnitamisel tekib tõrkeid ja need ei lahene paari tööpäeva jooksul, võta klienditeenindusega ühendust ning püüame probleemi lahendada. Lingi klienditoe lehele leiad siit.

Millised on isikutuvastuse nõuded?

Kui oled Bondoras uus ega ole veel jõudnud isikutuvastust läbida, siis see video on Sinu jaoks.

Isikutuvastus on ülioluline protseduur, sest info, mida selle käigus meiega jagad, aitab kaitsta Sinu raha ja kontot. Seega on väga oluline see õigesti ära teha. Selles videos jagame infot ja nippe, kuidas läbida isikutuvastus nii kiiresti kui võimalik.

Oma isiku tuvastamiseks pead üles laadima hea kvaliteediga värvilise koopia isikut tõendavast dokumendist.

Dokumendiks võib olla:

  • Pass
  • ID-kaart (mõlemad pooled)
  • Juhiluba

Kui oled dokumendi valinud, skaneeri see sisse või tee sellest oma nutitelefoniga pilti.

Kontrolli, et:

  • Dokument kehtiks ega oleks aegunud
  • Pilt on kvaliteetne ja värviline
  • Foto ei ole hägune
  • Dokumendi ääred pole lõigatud ega kaetud
  • Kogu info on selgesti loetav
  • Pildile poleks lisatud vesimärke ega muid muudatusi

Kui teed isikutunnistusest pilti, peab see olema hea kvaliteediga ja värviline. Pildista loomulikus valguses ilma välguta.

Viimaks laadi foto üles, kas jpg, pdf või png formaadis. See ongi kõik, mida isikutuvastuse kohta teadma pead.

Bondora video

Liitu kindlasti meie kanaliga – nii oled alati esimeste seas, kes uusi videoid näevad. Jätka investeerimist ja kohtumiseni!