Soovita sõpru – teeni boonusraha! – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere! Oleme Bondoras seda meelt, et mida rohkem seda uhkem! Sellepärast jagamegi boonusraha Sulle ja Su sõpradele, keda kutsud Bondoraga liituma. Selles videos räägime soovitusprogrammi puudutavatest uudistest.

Soovitusprogramm on toonud Bondorasse palju uusi õnnelikke investoreid ning tahame aidata üha rohkematel inimestel oma finantseesmärgid saavutada. Kuid me ei saa seda teha ilma teieta, meie truud investorid! Tänutäheks anname Sulle iga eduka soovituse eest 5% sõbra tehtud investeeringust. Lisaks saavad nemad liitumisboonuse. Kõik võidavad!

Kutsu sõpru

Selleks, et meie soovitusprogramm oleks jätkuvalt turu parim oleme teinud sellesse kolm olulist muudatust:

  1. Sina teenid oma sõbra investeeringult 5%, kuid maksimaalselt 10 000 €. Ehk suurim võimalik boonus ühe soovituse eest on 500 €. Kutsutud sõprade arvule me endiselt piiranguid ei sea.
  2. Raha saad 90 päeva päeva pärast. Kui kõik kriteeriumid on täidetud, saad oma soovitusboonuse kätte 90 päeva pärast.
  3. Täpsustatud osalemisreeglid.  Soovitusprogrammi reeglid on nüüd lihtsamad ja selgemad. Klõpsa linki video kirjelduses ja loe kasutustingimusi.

Sõprade soovitamine on lihtne! Logi kontole sisse, klõpsa sõprade soovitamise nuppu, järgi seal välja toodud samme ja hakka boonust teenima.

Soovitusprogramm - Bondora

Pane videole “Like” ja liitu ka meie videokanaliga – nii jõuavad uudised kiiremini Sinuni. Täname vaatamast ja jätka investeerimist!

Loe lähemalt siit