Tulevikuplaanid: Bondora keskendub jätkusuutlikkuse tagamisele

Bondora uudised

Pärast põhjalikku kaalumist oleme otsustanud piirata Go & Grow’ investeeringuid 400 euroni kuus. Loe lähemalt siit. *Uuendatud 29. aprillil 2022*

Hoolimata COVID-19 ülemaailmsest mõjust jääb üks asi muutumatuks. Kõik vajavad lihtsat ja minimaalsete teenustasudega moodust, kuidas internetis oma raha kasvatada. Kuna kohalikke võimalusi on vähe, otsivad investorid paremat lahendust tuleviku kindlustamiseks. Midagi sellist, mis ei nõua eriteadmisi ja tuleb usaldusväärsest allikast. Seepärast valivad nad Bondora.

Bondora

Rohkem raha, rohkem investoreid

Rohkem kui 130 000 investorit on investeerinud kokku üle 379 mln euro ja need numbrid kasvavad iga päev. Kuid eksponentsiaalne kasv pole meile kõige olulisem. Eelistame kasvada jätkusuutlikult. Sel moel on investorid kaitstud, samal ajal, kui meie häid külgi naudivad.

Seepärast kehtib alates tänasest igakuistele sissemaksetele 400-eurone piirang investori kohta.

Sa saad jätkuvalt teha oma kontole sissemakseid nii tihti, kui soovid, kuid investeeritakse ainult 400 € kuus. Sul võib tekkida küsimus, miks seline piirang? Kas nüüd jääbki nii? Vastused neile küsimustele leiad siit.

Miks on võlunumber 400 eurot

Go & Grow’sse soovib investeerida üha rohkem ja rohkem inimesi nign seega on oluline tagada, et selle investeerimistoote vundamendiks olev laenuportfell on kvaliteetne. Investorite kogukonna suure nõudlusega sammu pidamiseks suurendame laenumahte tasapisi. Kuid see ei juhtu üleöö.

400-eurose piiranguga saavad investeerida kõik.

Kedagi ei jäeta välja

Võib ju küsida, miks me ei takista lihtsalt uute investorite registreerimist? Üks Bondora peamisi põhimõtteid on, et lihtne viis internetis investeerida peab olema kättesaadav kõigile. Ja just seepärast ei takista me uute investorite juurdevoolu. Nii et, olenemata sellest, kas oled Bondoras uus või investeerinud meie kaudu juba aastaid, annab see muutus kõigile võrdse võimaluse oma raha kasvatada.

Kõik muu jääb samaks

Peale kuulimiidi jääb kõik muu samaks. Sinu raha on endiselt sama turvalises ja kindlas kohas. Saad igal ajal oma investeeringud müüki panna, et raha välja võtta. Pakume Go & Grow’ kasvukontol endiselt kuni 6,75%* tootlust aastas. Nagu ikka. Sama sihtkoht, veidi erinev teekond. Muudame ainult ühte väikest asja, et kõik muu saaks jääda samaks.

Mis juhtub, kui lisan rohkem kui 400 eurot?

Kui Sa lisad rohkem kui 400 € ühes kuus, ära muretse! Limiiti ületav summa kantakse kõik otse Sinu Bondora rahakotti. Sealt saad selle tagasi välja võtta või oodata, kuni see järgmine kuu automaatselt investeeritakse. Valik on Sinu.

Näiteks: kui Sa lisad oktoobris 1000 € oma kontole, siis toimub automaatselt järgnev:
oktoober – 400 € investeeritud, 600 € jääb Rahakotti
november – 400 € investeeritud, 200 € jääb Rahakotti
detsember – 200 € investeeritud, 0 € jääb Rahakotti.

Püsi arengutega kursis

Kuigi me ei saa öelda, millal täpselt 400-eurone piirang eemaldatakse, võime kindlalt väita, et kõik tuleviku muudatused teenivad meie investorite huve. See on ju lõppude lõpuks see, mis kõiki Bondora otsuseid juhib. Soovime pakkuda Sulle parimat kogemust internetis raha kasvatamises.

Teame, et just seepärast Sa Bondora valisidki. See on parim kasutuskogemus ja parim võimalus oma tulevikku kindlustada. Usume, et jätkusuutulikkusele keskendudes saame kõigile pakkuda võimalust saavutada oma finantseesmärgid.