Juuli oli Bondoras kasvukuu

Bondora uudised

Juuli oli Bondora jaoks kasvukuu, kus rohkem oli nii investeeringuid, väljastatud laene kui ka tehinguid järelturul, samuti tõusid taastumismäärad. Kasvas ka investorite arv. Juuli algas heade uudistega – lõppesid osalised väljamaksed ning Go & Grow’ portfelli lisatakse jälle uusi laene ehk Go & Grow töötab nagu vanasti. See tähendab investoritele uusi võimalusi ning annab 2020. aasta teisele poolele hea alguse. Loe lühikest kokkuvõtet juuli statistikast ning mida see Sinu kui investori jaoks tähendab.

Kasvu oli märgata kõigis Bondora kategooriates
Kasvu oli märgata kõigis Bondora kategooriates.

Juuli lõpu seisuga oli Bondoras 130 054 investorit, nende investeeringute summa oli üle 376 miljoni euro ning nad olid teeninud 46 miljonit eurot tootlust. Üha rohkem inimesi avastab enda jaoks Bondora ning selle kui kerge on oma raha kasvatada.

Ootuspäraselt tehti suurem osa investeeringuid Go & Grow’ kaudu, mis toimib taas normaalselt. Kasv oli lausa meeletu ning 286,2%. Kuigi ootuspärane, on see suur tõus ikkagi väga hea uudis. Kokku investeeriti juulis 3 037 495 €. Sellest 959 901 € Go & Grow’ kaudu.

Järelturg oli juulis aktiivsem ning tehingute summa tõusis juunikuu 530 379.21 € pealt veel 3%. Kokku oli tehingute väärtus 546 046.56 €. See on esimene kord pärast märtsi, mil muutused järelturul on olnud positiivsed.

Taastumismäärad tõusid samuti aeglaselt ning kokku oli taastamisel 61 350 laenu. Enim laenumakseid taastati kohtutäituri etapis, nii nagu juuniski.

Laene väljastatakse endiselt vaid Eestis ja lähitulevikus see nii ka jääb. Otsus Soome ja Hispaania laenude väljastamise kohta vaadatakse üle septembris. Kokku väljastati Eestis 3 037 495 € eest laene, mis on juunikuu 2 010 847 € võrreldes rohkem.

Kui need postitused Sulle meeldivad, jälgi meie blogi iga nädal, kus avaldame ka põhjalikumaid ülevaateid Bondora tegevuse kohta. Iga kuu vaatame lähemalt:

  • Investeeringute mahtu
  • Taastumismäärasid
  • Portfellide tootlust
  • Järelturgu
  • Väljastatud laene

Nii et loe ja kohanda oma investeerimisstrateegiat ning laenuportfelli eelistusi vastavalt.