Kokkuvõte meie 2020. juulikuu videotest

Bondora uudised

Juulikuus arutasime maksetega seoses teemasid, tutvustasime uuendusi seoses Go & Grow’ kasvukontoga, meie soovitusprogrammiga ja nippe, kuidas rahaga nutikalt ümber käia. Vaata lähemalt allpool.

Kui kiiresti makse kohale jõuab? – Bondora

Tere, head vaatajad! Oluline osa investeerimisprotsessist on raha kandmine Bondora kontole. Tänases videos räägime sellest, kui palju peab erinevate maksemeetodite puhul raha laekumist Bondora kontole ootama.

Tavaliselt võtab see aega 1–3 tööpäeva. Kui raha on Sinu kontole jõudnud, saad selle kohta teate. Teavituste seadeid saad muuta seadetes Eelistuste halduse alt.

Teavituste seadeid saad muuta seadetes Eelistuste halduse alt

SEPA-maksed laekuvad kuni 3 tööpäeva jooksul. Kui Sa pole SEPA-makset pärast 3 päeva möödumist kätte saanud, kirjuta palun meie klienditoele aadressil [email protected]

Kui kasutad TransferWise’i, võivad maksed viibida kuni 5 tööpäeva.

Kui unustad lisada makse kirjeldusse oma viitenumbri, võib protsess kauem aega võtta, sest peame manuaalselt siduma Sinu makse Bondora kontoga. Kui kirjutad meie klienditoele aadressil [email protected], siis palun lisa kirjale ka makset tõendav dokument, nagu näiteks maksekorraldus, kus on ära toodud Sinu nimi ja makse andmed. Aitame Sind meeleldi.

Ongi kõik! Loodame, et videost oli abi. Kui tahad rohkem teada, anna sellest kommentaarides teada ning liitu ka meie videokanaliga. Täname vaatamast ja jätka investeerimist!

Loe lähemalt siit.

Nipid: 5 märki, et Sinust saab miljonär – Bondora

Tere, hea vaataja! Kes ei tahaks miljonäriks saada? Mina tahan ja kindlasti Sina ka. Aga kas Sa teadsid, et võimalikke miljonäre on viie omaduse järgi väga lihtne ära tunda? Vaata edasi ja saad teada, kas Sina oled üks neist.

1. Oskad vahet teha soovidel ja vajadustel

Soovide ja vajaduste eristamine ongi nutikus rahaasjades. Kui Sa ei kuluta raha asjadele, mida Sa ei vaja, saad seda kasutada millekski paremaks.

2. Mõtled oma ostud läbi

Kõigile meeldib osta. Kui aga suudad sotsiaalset survet vältida ning teha ostud targalt, ei raiska Sa raha asjadele, mis pikemas perspektiivis kasu ei too.

3. Säästmine on Su teine nimi

Sa võid ju miljoneid teenida, aga kui Sa ei säästa, ei saa Sinust kunagi miljonäri. Alusta vähesega, ole püsiv ja püüdle oma finantseesmärkide poole.

4. Sul on tulevikuks plaan

Finantsplaan on ülioluline. Kui Sul on olemas 5, 10 ja 30 aasta plaan, saavutad eesmärgid kiiremini kui see, kellel plaani ei ole.

5. Oled avatud meelega

Avatud meelega inimesed leiavad kiiremini oma finantsmuredele lahendused.

Ongi kõik! Need 5 omadust näitavad, et Sinust võib saada miljonär. Kuid see on võimalik kõigi jaoks! Kuisead endale selge sihi ning kulutad vastavalt võib ka sinust miljonär saada. Võta neist omadustest eeskuju ja ka sinust võib saada miljonär. Loe lähemalt blogist! Selleks klõpsa linki video kirjelduses.

Ära unusta liitumast ka meie videokanaliga. Tänan vaatamast ja jätka ikka investeerimist. Kohtumiseni!

Loe lähemalt siit

Soovita sõpru – teeni boonusraha! – Bondora

Tere! Oleme Bondoras seda meelt, et mida rohkem seda uhkem! Sellepärast jagamegi boonusraha Sulle ja Su sõpradele, keda kutsud Bondoraga liituma. Selles videos räägime soovitusprogrammi puudutavatest uudistest.

Soovitusprogramm on toonud Bondorasse palju uusi õnnelikke investoreid ning tahame aidata üha rohkematel inimestel oma finantseesmärgid saavutada. Kuid me ei saa seda teha ilma teieta, meie truud investorid! Tänutäheks anname Sulle iga eduka soovituse eest 5% sõbra tehtud investeeringust. Lisaks saavad nemad liitumisboonuse. Kõik võidavad!

Selleks, et meie soovitusprogramm oleks jätkuvalt turu parim oleme teinud sellesse kolm olulist muudatust:

  1. Sina teenid oma sõbra investeeringult 5%, kuid maksimaalselt 10 000 €. Ehk suurim võimalik boonus ühe soovituse eest on 500 €. Kutsutud sõprade arvule me endiselt piiranguid ei sea.
  2. Raha saad 90 päeva päeva pärast. Kui kõik kriteeriumid on täidetud, saad oma soovitusboonuse kätte 90 päeva pärast.
  3. Täpsustatud osalemisreeglid.  Soovitusprogrammi reeglid on nüüd lihtsamad ja selgemad. Klõpsa linki video kirjelduses ja loe kasutustingimusi.

Sõprade soovitamine on lihtne! Logi kontole sisse, klõpsa sõprade soovitamise nuppu, järgi seal välja toodud samme ja hakka boonust teenima.

Pane videole “Like” ja liitu ka meie videokanaliga – nii jõuavad uudised kiiremini Sinuni. Täname vaatamast ja jätka investeerimist!

Loe lähemalt siit

Rahakott – veelgi lihtsam investeerimine – Bondora

Tere tulemast vaatama järjekordset Bondora videot! Selles videos vaatame lähemalt uut Rahakoti funktsiooni ja seda, kuidas see investeerimist Bondoras veelgi lihtsamaks teeb.

Rahakott näitab Sulle, kui palju on Sul vaba raha, mida Bondora kontolt pangakontole kanda. Rahakoti leiad juhtpaneelilt.

Rahakott teeb väljamaksed Go & Grow’ kontolt veelgi kiiremaks ja lihtsamaks. Klõpsa triibulist ikooni ja vali Ülekanne Rahakotti ning kinnita summa, mida soovid Go & Grow’st välja maksta.

Pea meeles, et kanne Go & Grow’ kontolt Rahakotti maksab 1 €.

Kui raha on juba Rahakotis, saad selle sealt kanda oma pangakontole. Enamik makseid toimub hetkega, kuid võivad võtta sõltuvalt pangast kuni kolm tööpäeva.

Bondora rahakott

Nii lihtne see ongi. Go & Grow’ väljamaksed on nüüd veelgi lihtsamad.

Hetkel ei ole Rahakoti funktsioon veel kõigi investorite jaoks olemas. Kui see on laiemalt kättesaadav, anname kindlasti teada. Liitu meie videokanaliga ja ole uudistega kursis.

Aitäh vaatamast ja jätka ikka investeerimist. Kohtumiseni!

Loe lähemalt siit

Nipid: Jää finantsstrateegiale truuks – Bondora

Finantsstrateegiale truuks jäämine ei pruugi olla lihtne, eriti majanduslikult rasketel aegadel. Täna aga räägime just sellest, kui oluline on oma plaanist kinni pidada.

Kriisi ajal on esimene loomulik reaktsioon sattuda paanikasse. Seda näitas ilmekalt ka praegune tervise- ja majanduskriis. Kuid see, kui ümberringi valitseb hirm, ei tähenda, et peaksid oma rahaasjades rutakaid otsuseid vastu võtma.

Oleme Bondora toodetele loonud puhvrid, et saaksime pakkuda kindlust ja püsivat tootlust, seda olenemata asjaoludest. Seda kinnitab eriti hästi Go & Grow’ toode, mille puhul oleme suutnud pakkuda kestvalt kuni 6,75%* tootlust aastas.

Lars Wrobbel, üks ühisrahastuse suurimaid tegijaid, soovitab samuti hirmu ajel otsuseid mitte teha. Tema nõu on kindlaks jääda strateegiale, mis on Sinu heaks töötanud ning seda mitte rutakalt sinnapaika jätta. Kiirustades tehtud otsused on tavaliselt kehvad. Lingi blogipostitusele leiad video kirjeldusest.

Majandused on paindlikud ja tõusevad pärast kriisi taas, seega teenivad Sinu investeeringud jätkuvalt kasumit, kui jääd oma pikaajalistele eesmärkidele truuks.

Kommenteeri ja jaga meiega, kas jäid oma strateegiale kindlaks või kohandasid seda kriisi ajal.

Ära unusta liitumast ka meie videokanaliga. Jätka investeerimist ja kohtume varsti jälle!

Loe lähemalt siit