Kuidas rahuldada seiklushimu, ent mitte rahaasjus | Bondora kangelased, 3. osa

Bondora uudised

Bondoral on täitumas 100 000 investorit ja me ei taha kasvades pealiskaudseks muutuda. Tere tulemast vaatama kolmandat osa meie põnevast Bondora kangelaste sarjast, kus sukeldume sügavamalt oma kirglike investorite ellu!

Tänases osas tutvustame Eestist pärit investorit Raini. Rain räägib meile oma seiklushimust ning sellest, kuidas taastuvenergia on osa tema tööst ja eraelust. Ta tahab seda planeeti hoida ja avastada, kuid rahuldada oma adrenaliinivajadust vaid seikluste, mitte investeeringutega.

Mõnikord ei külasta Rain oma lemmikplatvormi mitu kuud, kuna teab, et ta raha teenib tootlust. Ta otsis sekeldusteta investeerimisvõimalust ja leidis selle Go & Grow’s.

Investeeri kohe

Kuidas rahuldada seiklushimu
“Bondorat kasutades võin olla kindel, et minu närvikõdi ning adrenaliin on seotud ainult minu seiklustega ning mitte investeerimisega.”

Kas soovid samuti Bondora kangelaste sarjas osaleda? Kirjuta meile [email protected]

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.