Laenude väljastamine kasvab: mai 2020

Statistika ja andmed

Pärast väikest langust aprillis tõusis laenude väljastamine mais taas. Nagu viimased kaks kuud rõhutanud oleme, tegi Bondora teadliku otsuse keskenduda vaid Eesti turule,  et nii COVID-19 pandeemia ajal platvormi stabiilsust hoida. Sellepärast ei toimunud mais Go & Grow’ kaudu ühtegi uut liikumist ja nii see ka jääb, kuni osalised väljamaksed on lõppenud. Tänu sellele on nii Portfellihalduri, Portfolio Pro kui ka API osakaalud tõusnud. Kui soovid täpsemalt teada, kuidas investeeringud Bondora platvormil 2020. aasta mais jagunesid, loe edasi.

investment by product - May 2020

Kokku laenati mais, välja-arvatud Go & Grow’ kaudu, 2 221 201 eurot, mis on võrreldes aprilliga 8,2% rohkem. Tõusu oli märgata kõigi kolme toote puhul. Üllatuslikult kasvas enin API osakaal, mille kaudu investeeriti 162 392 €, ehk 37,1% rohkem kui möödunud kuul.

investment by product chart

Portfellihalduri osakaal tõusis aprillikuu 40% pealt mais 43% peale. Portfolio Pro osakaal aga langes ning oli 54% asemel 50%. API osakaal on viimaste kuude jooksul püsivalt tõusnud ning moodustab juba 7% kogu platvormist. Seda eelistavad tavaliselt meie aktiivsemad investorid, kellele meeldib oma portfelli üle suuremat kontrolli omada.

Püsi Go & Grow’ga rajal

Kuigi hetkel koguvad tähtsust teised tooted, on Go & Grow eesmärkide saavutamiseks jätkuvalt lihtsaim investeerimisviis. Kui Sa avad Go & Grow’ kontot, küsitakse Sult, millisel eesmärgil investeerid. Valida võib näiteks lapse tuleviku, suure ostu, reisimise või lihtsalt mustade päevade vahel. Investeerimiseesmärgi seadmine ning selle edenemise jälgimine juhtpaneelil aitab Sul investeerimisplaanist kinni pidada.

Pusi Go and Grow ga rajal

Aga mis siis, kui oled eesmärgi saavutanud ning soovid seda muuta? Seda saad väga lihtsasti teha oma Go & Grow’ lehel.

  1. Mine Go & Grow’ juhtpaneelile
  2. Klõpsa seadete ikoonil üleval paremas nurgas
  3. Vali Muuda eesmärke
  4. Täida vajalikud andmed ja ongi tehtud!

Pea eesmärkidest kinni ning saavuta need Go & Grow’ga!

Go and Grow goal

Püsiv ja jätkusuutlik

Vaatamata muutustele investeerimistoodete osakaaludes on Bondora püsinud stabiilne. Suudame oma Go & Grow’ investoritele jätkuvalt pakkuda kuni 6,75%* tootlust aastas ning meie väljavaade tulevaste kuude osas on positiivne.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.