Septembrikuu viis enim küsitud investeerimisküsimust – vastab Kairi

Bondora uudised

Kairi tuli Bondorasse tööle pea viis aastat tagasi, kui meie ühisrahastusfirmas töötas vähem kui kümme inimest. Ta alustas assistendina, kuid on nüüdseks töötanud mitmetes erinevates osakondades ning teab seetõttu äri läbi ja lõhki. Praegu juhib ta meie investorsuhete meeskonda, kelle eesmärgiks on pakkuda investoritele parimat klienditeenindust.

Bondora-Kairi-investor-questions

See siin on igakuise postitusteseeria teine postitus, milles Kairi vastab kuu jooksul laekunud küsimustele. Septembrikuu viis enim küsitud küsimust olid:

1. Avastasin äsja Bondora ja teenus meeldib mulle, kuid ma ei oska kusagilt alustada. Milliseid investeerimisvõimalusi pakute?

Kui Sa alles tutvud Bondora ja meie kodulehega, siis ära muretse. Pakume Sulle kiiret ülevaadet oma ühisrahastusplatvormist.

See tutvustab Sulle meie kodulehte (sealhulgas juhtpaneeli) ning selgitab ka erinevaid tooteid: Portfellihaldur, Portfolio Pro ja Go & Grow. Samuti juhendab, kuidas soovitada Bondorat sõpradele ning seda, kuidas raha sisse ja välja maksta ning konto seadeid endale mugavaks sättida.

Klõpsa Lühitutvustuse lipukesel lehekülje ülaosas ja seejärel Edasi. Tutvu meie toodetega lähemalt.

Lisaküsimuste korral, võta meiega kindlasti ühendust. Oleme hea meelega Sulle abiks. Kirjuta meile aadresssil [email protected] (tööajal) või helista telefonil +44 1568 6300 06.

2. Mul on uus pangakonto. Kuidas andmeid ka Bondora kontol uuendada?

Pangakonto saame registreerida siis, kui oleme saanud sellelt makse. Andmete kinnitamiseks pead pangakontolt oma Bondora kontole mis tahes summas (kasvõi 0,01 €) makse tegema (SEPA). Siis teame, et pangakonto kuulub Sulle. Pärast makse laekumist seotakse uus pangakonto automaatselt Bondora kontoga.

3. Tegin sissemaksed ära, aga konto andmed näivad endiselt kinnitamata – kuidas nii?

Nii võib juhtuda, kui tegid esialgu makse oma Bondora kontole SOFORTi, TransferWise’i või mõne muu kolmanda osapoole kaudu. Me ei saa Sinu panga andmeid sedakaudu kinnitada, sest teised teenusepakkujad ei edasta neid meile. Selleks pead tegema meile ühe mis tahes summas SEPA-makse oma pangakontolt. Makseks vajalikud andmed, sealhulgas isikliku viitenumbri, leiad Menüüst “Sissemakse” alt.

4. Tegin oma Go & Grow’ kontolt väljamakse, kuid pangakontole raha tulnud ei ole – miks nii?

Kui Go & Grow’ kontolt väljamakse teed, siis kantakse see Sinu Bondora kontole. Sealt saad teha väljamakse pangakontole – vaid paar lisaklõpsu. Kui raha on Sinu Go & Grow’ kontolt Bondora kontole kantud, siis vajuta lihtsalt Väljamakse nuppu vasakpoolsel memüüribal ja saadki kanda raha oma krediitkaardile või pangakontole.

5. Kuidas liituda teie soovitusprogrammiga ja/või teenida oma sõprade Bondorasse kutsumise pealt?

Soovitusprogrammis osalemiseks ei tohiks Sul veel oma Bondora kontot olla. Siis saad liituda soovitusprogrammiga ning jagada sõpradega spetsiaalselt Sulle loodud linki ja turundusmaterjale. Loe lähemalt Bondora soovitusprogrammi kohta.

Kui Sul juba on Bondora konto, ei ole Sul soovitusprogrammiga liituda vaja – võid lihtsalt sõpru Bondorasse kutsuda. Kui soovitad Bondorat sõpradele või pereliikmetele, kanname Sinu kontole 5% sellest summast, mille nad 30 päeva jooksul pärast konto loomist investeerivad. Logi oma Bondora kontole sisse ja klõpsa lihtsalt vasakpoolsel menüüribal Kutsu sõpru. Seal saad neid Bondoroga liituma kutsuda ning samast leiad ka lingi, mida nendega e-kirja, SMS-i või sotsiaalvõrgustike kaudu jagada. Loe siit, kuidas alustada Bondora soovitusprogrammiga.

investor-invite-friends-page