Investorite enim küsitud küsimused veebruaris 2020 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle rohkem kui kuus aastat tagasi aastal 2013, kui siin oli vähem kui kümme töötajat. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu enam kui 110 000 inimest 85 riigist üle maailma ja nad on kokku investeerinud üle 355 miljoni euro, kusjuures need numbrid kasvavad iga päev.

Alustasin assistendina, aga aja jooksul olen töötanud erinevates Bondora osakondades ning hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust.

***

Oktoobri postituses kirjutasime, kust võib internetis Bondora kohta rohkem infot leida. See lugu oli paljudele väga kasulik, kuid tekitas ka lisaküsimusi, näiteks kuidas meiega ühendust võtta.

Seekord räägime lähemalt, millist tuge me pakume. Head lugemist!

Bondora Support

1. Kust ma vajadusel abi saan?

Meiega saab ühendust e-posti teel.

Kui Sul on oma konto kasutamise osas küsimusi, võta ühendust klienditoega aadressil [email protected]. Turvalisuspõhjustel ei saa me Facebooki või Instagrami kaudu konfidentsiaalselt informatsiooni jagada. Samuti ei saa me seda teha e-posti aadressile, mis ei kuulu Sulle (ei ole meie lehel registreeritud). Saada küsimus samalt aadressilt, mida kasutasid oma Bondora konto loomiseks. Aitame meeleldi ning püüame Sinu küsimusele tööpäeviti vastata nii kiiresti kui võimalik.

2. Mis keeles klienditugi töötab?

Suhtleme inglise, saksa, vene ja eesti keeles. Palume küsimused esitada ühes neist keeltest.

3. Kas jagate ka investeerimisnõu või pakute nõustamist?

Me ei saa jagada nõuandeid ei investeerimise ega maksude kohta ega ka juriidilistes küsimustes. Soovitame olemasolevate andmete abil oma portfelli ise analüüsida või teha seda koos finantsnõustajaga.

4. Kui kaua võib vastusega aega minna?

Vastame alati nii kiiresti kui võimalik, kuid hiljemalt 72 tunni jooksul.

Bondora abi

5. Saatsin teile juba kolm e-kirja, kuid pole vastust saanud. Kas minu küsimus tuleb ikka läbi?

Kui kirjutad meile vastusena oma esialgsele e-kirjale, liigitab süsteem selle uueks küsimuseks. Vastame kirjadele vastavalt nende saabumise järjekorrale, seega võib vastus veidi viibida. Ära saada üle ühe e-kirja korraga, me vastame Sulle nii kiiresti kui võimalik. Kui Sul tekib uusi küsimusi, saada lihtsalt uus e-kiri.

Go & Grow

6. Kas võin kasutada mitut toodet korraga – Go & Grow’d, Portfellihaldurit ja Portfolio Pro’d? Kuidas nende kolme vahel raha jagada?

Tavaliselt kasutavadki investorid rohkem kui ühte toodet korraga, aga kui tahad otse laenudesse investeerida (Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu), siis soovitame aktiveerida vaid ühe neist, et erinevad strateegiad teineteise vastu ei töötaks.

Go & Grow’ puhul seda probleemi ei teki ning seda võid alati kasutada.

Raha saatmiseks Go & Grow’ kontole lisa makse kirjeldusse kindlasti ka oma kontoga seotud viitenumber (GGxxxxx). Portfellihalduri või Portfolio Pro puhul pead lisama raha oma Bondora põhikontole, kust see investeeritakse edasi laenudesse.

Loe lähemalt erinevate toodete kohta siit:

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile aadressil [email protected] tööpäeviti 9-17.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.